![]() |
Re: My Audi A4 B5
am o problema..care stiti poate ma si puteti ajuta...nu stiu ce am facut de la cele 2 butoane de pe ceasurile de bord..ca mi'a disparut display'ul cu kilometri facut pana acum si cu trip-meter.....cred ca de acolo am facut ceva..nu ar avea cum sa se arda:|
|
2 Attachment(s)
Daca s-a stins sa stii ca s-au ars becurile. Mi s-a intamplat si mie.
Daca imi amintesc bine ptr display-ul ala e nevoie de 2 becuri. Becuri sunt cu tot cu soclu din plastic si nu se poate extrage becul din soclu ( ca la Opel sau altele). Ca sa scoti ceasurile de bord, dai volanul la maxim in jos si inspre tine. Pe urma scoti piesa de plastic in forma de U intors, dinspre ceasurile de bord(vezi poza). Aceasta are 2 clipsuri la fiecare capat si se scoate prin tragere(in sus). Dupa asta dai la o parte acea folie groasa neagra cu striatii. Ai sa vezi 2 suruburi cu cap in cruce. Le desfaci dupa care tragi ceasurile de bord usor afara. Poti sa te ajuti de cele butoane sa le tragi afara. Cand aproape le-ai scos , bagi mana in spate si vezi ca ai cel putin mufe(eu aveam 3). Una intr-o parte si 2 in cealalta parte. Le scoti dupa care poti sa scoti ceasurile. Bafta ! P.S. Recomand sa-ti cumperi mai multe becuri, ai sa vezi tu de ce. |
deci nu display'ul e problema..doar becurile:-?atunci nu e grava problema..multumesc de sfaturi!!!
|
la fel am si eu o problema cu ledurile din bord....la turometru..si la kilometraj....in zona 180-260 km\h scade luminozitatea...si al turometru la fel....
inca o intrebare...la climatronic..displayu din stanga...la fel..nu are luminozitate..sa se fi ars displayu..sau doar ceva led ?doar pe timp de zi se vad cifrele de la temperatura.. |
daca se vad cifrele ma gandesc ca e numai ledul..eu la vitezometru nu am problema aia
dar un prieten o are..la fel si lui i scade luminozitatea la 180-260 |
apropo..cat te-o costat pe tine kitu de distributie?..+ filtre..alea alea..
|
Iti spun cat m-a costat pe mine kitul de distributie(1.9 TDI 90cp):
-380 RON kit de distributie ContiTech -180 RON pompa de apa HEPU cu palete metalice |
eu am cumparat masina cu kitul,filtrele,schimbul de ulei facute recent..
|
ce sti de motoarele astea..1.9 tdi..90 hp...se pot chip`ui? am auzit fel si fel de variante...
|
poi in principiu orice motor cu injectie electronica se poate cipui..tdi'urile le poti cipui sigur!
|
am o problema noua..nu vreau sa sune penibil,dar......de cand s'a racit vremea nu imi urca temperatura apei mai mult de 70 de grade.......si mi se pare ca,consuma mai mult..destul de mult...are legatura consumul cu temperatura..ca e prima mea iarna ca si sofer:))
|
Quote:
|
Quote:
multumes de sfat! |
Bafta si numai bine!
|
am nevoie de niste jante de tabla pentru ea..cine ma poate rezolva?:D
ca nu as vrea sa le incalt jantele astea cu cauciuciri de iarna ca aluminiul nu rezista prea bine la solutiile pentru curatare etc.. |
| All times are GMT +2. The time now is 13:13. |
- Copyright 2026 4Tuning