![]() |
Re: My Skoda Fabia
Quote:
|
Re: '04 My Skoda Fabia - 1.9 TDI
un filmuletz de asta seara, scz dar calitatea nu e cea mai buna e filmat cu telefonu:P cam asa trage momentan masina cu asr ON si caldura ON :))
https://www.youtube.com/watch?v=0yK4btq4VWc |
da am vazut ai turometru :lol: e verde, e urat si mai indica si prost, tu vrei sa spui ca o skoda fabia cu huse sport creste asa repede in ture ? nu ai tupeu sa faci filmuletul pe zi sau macar sa se inteleaga ceva :lol:
|
Quote:
o sa fac unu si pe zi :P |
"Nice car" imi plac skodele astea cu motor de 1,98)
Apropo este cu fundu taiat sau berlina?:???: |
Quote:
|
Mdea acum am observar ca mai si scria in primul post "Wagon":lol: multumesc @Laurwentiu_91 pentru ca m'ai luminat un picut asa:D
|
Quote:
|
DiaWoLo cum ai scos tu 36 cp doar cu o resoftare ? ca mor de curios. masina stock are 74kw/100 cp. 36 cp din resoftare ? never. Nici aia de la Skoda nu am reusit sa scoata din motoru asta mai mult de 30 cp pe RS, ca e acelasi motor, doar alt soft.
|
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
Incepand cu cutia de viteze,ambreiaj,turbina, injectoare, interne, traseul de intercooler si intercooler, admisia si inca ceva senzori, masinile astea nu au multe in comun. SI ca idee, eu am scos 145 cai doar din soft. Maisna e 101 cai ATD. Deci se poate. Chiar si mai mult, dar scade fiabilitatea. Se pot face softuri si mai agresive. 135 cai e chiar relax, e un soft normal. |
Quote:
|
adevarul este ca masina defapt nu trage deloc, l-am laudat asa sa faca si el impresie pe forum ca era nou :lol:
|
Quote:
|
| All times are GMT +2. The time now is 20:48. |
- Copyright 2026 4Tuning