![]() |
Re: Top Gear - nervi si blocaje pe strazile din Romania
si eu am vazut azi de dimineata, si mi-a placut!
5gear chiar sunt gay, tiff vorbeste ca un gay, grasu ala vorbeste ca un gay, mai e unu care doar vorbeste ( langa gras ), amandoi sunt gay rau, tipa aia si-a invitat toata familia sa conduca murcielago, lotus..etc. Niciodata nu mi-a placut de ei, desi urmaresc fiecare episod al lor . Nu stiu cum poate 5gear sa fie ( cu 2 clase..auzi ).. peste topgear, atata timp cat Jeremy l-a avut in filmul lui ( Duel - 2009, care de altfel tot topgear e la baza ), pe Tiff de la 5gayer. PS: nici mie nu mi-a placut ca radeau de f multe lucruri din RO care erau cam trase de par, insa mi-a placut sfarsitul.. pe transfagarasan. Oricum le-am dat 3 lectii importante ( 1 ei credeau ca avem numai dacii..si cand au ajuns in mamaia le-a picat fata, 2 transfagarasanul, 3 casa poporului ). |
top gear este o emisiune frumoasa tocmai pentru faptul ca spun lucrurilor pe nume...tu zici ca au ras de romania si nu ti-a placut...noi romanii plangem de ce vedem si traim zilnic in romania.eu zic ca au fost foarte obiectivi in ce au spus si prezentat...romania chiar este un ras,ai vazut ce tremura james in lamborghini pe drumul de la vidraru spre transfagarasan de la milioanele de gropi din asfalt? eu cand merg pe drumurile patriei noastre injur de toti mortii,vii,ranitii si injunghiatii care au condus tara in halul asta si or sa o conduca si in urmatorii 20 de ani.asa ca prietene,impaca-te cu ideea ca romania este o tara de ras,dominata de manelisti,analfabeti,ciobani si melteni gramada.
|
Genial episodul ! Mi-a placut mult, ce sa mai...incepand cu scena din fata hotelului Rex din Mamaia, continuand cu scenele filmate la mine-n cartier (:X) si cele de la Casa Poporului si terminand cu Transfagarasanul. Intr-adevar, sunt lucruri negative trase de par...dar am facut foarte usor abstractie de ele. Bine ca in sfarsit au facut un test-drive de Dacia ! O emisiune d-asta face cat 10 de reclame "cumm visit rromania !"
|
uite ... multi pasionati o sa viziteze acu transfagarasanu:) chiar eu am sunat in seara asta cativa prieteni si am zis sa mergem in primavara pe-acolo :) E o reclama buna :)
|
Daca si-ar face fiscul datoria si la noi ca la ei nu stiu cate masini mai erau in parcarea aia. Nu vad asta un lucru de lauda.
|
Quote:
in concluzie cu cati bani mai multi la impozite cu atat se fura mai mult si noi cei de rand tot pe asfalt de 2lei mergem,tot in gropile alea ne rupem jantele.... |
foarte tare episodul. m-am uitat la el deja de cateva ori.
si o emisiune ca asta face pentru promovarea romaniei cat 100 campanii de promovare obisnuite, deci trebuie sa vedem partea buna a lucrurilor. |
Emisiunea cap-coada (in Romania) -> http://www.megavideo.com/?v=XOMSKG9S
Au cam facut misto de tara noastra...pacat de masinile alea. :lol: |
au umplut parcarea de la rex cu masini noi de la ferrari cand puteau sa vina cu 2-3 sapt mai devreme sa prinda multitudinea de masini tari din timpul verii....
|
scuze de offtopic dar am si eu o intrebare...credeti ca pagina topgear.com este vizualizata de cei 3(clarkson,hammond,may) ?
mai este activa pagina aceea sau au alt site oficial? |
in absolut toate episoadele isi prezinta site-ul oficial, si tu tot l-ai ratat:))
bbc.co.uk/topgear |
Ne-a facut de ras plm numai tigani in emisiunea asta...chiar ne fac de ras astia si toata lumea daia ne ia peste picior toti si ne refuza peste tot din cauza lor comportamentul lor in trafic,ca oameni lasa de dorit...nu ca sunt rasist dar asta e adevaru si se vede clar...
|
Cu siguranta, emisiunea a avut si avantaje dar si dezavantaje pentru noi...
avantaje: poate mai aud unii de RO dezavantaje: imaginea de tigani, tara vai de mama ei, gropi chiar si in locurile cele mai minunate, ..... si totusi De Ce se plang romanii? ia uite-i cati bani au la REX! cam asta vor spune cei care credeau ca RO e o tara nu de top. |
au filmat mai mult partea urata a romaniei , mai putin pe cea frumoasa . . . .si au facut si caterinca cu accidentele alea . . . asta e . . . :|
|
| All times are GMT +2. The time now is 19:49. |
- Copyright 2026 4Tuning