![]() |
Re: Zapp vs. Cosmote
vorbesti vorbe!
|
tipic oltenesc.. bai fratilor, ce draq se intampla bai cu voi? va legati de orice, gasiti intotdeauna sensul rau.. ce plm aveti???
|
Ce plm e tipic oltenesc ma? Eu iti zisei ca vorbesti vorbe...care e treaba?
|
vorbim de zapp vs cosmote sau de ... olteni, romtelecomi, greci si numa' stiu eu ce ?
|
Asta intrebam si eu...
|
Pai ce legatura are ma vere Romtelecomu` cu Cosmote daca nu mai sunt actionari , asta nu inteleg , lasa-l dracu , a fost cumparat de greci deci nu mai are legatura cu romtelecom,odata pt totdeauna !
|
bai, calmati-va, si nu ma calcati pe nervi. limitati-va la ce vreti sa spuneti despre topic, si gata cu scandalul. io am zis ce am stiut, si acum apar tot felul de aerieni, bagatori de seama care nu au ce vorbi. iar tu bai... nicu cel obraznic, la cat te vad de pasionat, ai mari sanse sa ne intalnim in viitor. s-ar putea sa iasa cu scantei, deci, cantareste-ti vorbele.
|
pana cand tine promotia asta cu 2000 minute?
care ma poate ajuta si pe mine cu 2cartele...urgent?fac o bere..doua...trei... |
Vali .... s-a terminat ieri ...
|
pardon azi ..:)
|
am fost azi la reprezentanta cosmote...si mi-au zis ca peste 2saptamani va reincepe promotia cu 2000 minute in retea...
so...prepare:) ca idee...cosmote fura o gramada de clienti acum...de la connex, orange, zapp...chiar daca unii isi cumpara doar ca sa 'incerce' |
Quote:
ONtopic : Deci pana la urma s-a cam zis tot ce era de zis , clar Zapp este peste Cosmote.... |
mda... cam asa ceva!
|
Breaking news: :D se pare ca cei de la cosmote au modernizat reteaua si ...incepand de azi poti suna si prinzi din prima! E testata faza! asa ca .... zapp e pe locul II .
|
LOL dar ce repede iti schimbi parerea:)
|
| All times are GMT +2. The time now is 21:46. |
- Copyright 2026 4Tuning