![]() |
Re: masini recuperate de la leasing
Quote:
|
6500 e un pret bun. . . acu asteptam si multe detalii despre motor, dotari.
|
1 Attachment(s)
Va atashez lista exact in starea in care am primit`o si eu ... e aceeasi cu cea dp marfin leasing, de fapt de acolo vine... nu am avut timp sa separ masinile de celelalte bunuri, datorita unui accident stupid intr`o intersectie la fel de stupida :)
Golful s-a dat unui angajat al firmei :) |
preturi frumoase :)
|
va sfatuiesc sa va trimiteti ofertele pe mail`ul din lista ... si vedeti cum sta treaba, pentru ca eu voi fii cam ocupat zilele astea cu politie, asigurari, nervi, spume si alte chestii de gen X(
|
o mica intrebare! preturile de acolo sunt fara tva. Daca eu ma hotarasc la una, decat vin si achit pretul cu tva si atat? sau trebuiesc platite niste rate?
|
interesant
|
am gasit touareg la 9200e....daca asta nu e oferta....
|
Acela este pretul... e o chestie de genul licitatiei : Te duci la firma cu oferta concreta de bani cash, adica pretul de acolo + tva, iar in cazul in care in 3 zile nu apare alta oferta din partea altui client, mai buna ca a ta, primesti masina la oferta facuta de tine.
Eu zic ca preturile sunt mai mult decat bune, mai ales in vremurile astea de criza... Si in care mai lovesti pe cate unu` in intersectie :D:D:D |
ai ideee cat de avariat este lexusul ....sau daca meganul este diesel?
|
Quote:
|
poti sami lasi si mie cateva detalii despre touareg ma intereseaza motorizarea in special
|
BMW productie 2005 as fi interesat
|
Avea un prieten un 520d parca din 2005 ... dar nu stiu inca, asa ca ma voi interesa si voi reveni cu un post, poate sa te ajute...
|
salut. m-ar interesa niste masini din lista, unde se pot vedea ??daca ofer pretul cerut +tva pot sa iau masina fara licitatie??
|
| All times are GMT +2. The time now is 07:47. |
- Copyright 2026 4Tuning