![]() |
Re: POZE - King of Europe
15 Attachment(s)
|
11 Attachment(s)
~poze
|
72 Attachment(s)
urc si eu cateva... nu sunt foarte clare dar pentru un incepator sper sa fie bine ;)
|
10 Attachment(s)
Nu am apucat aseara...
@Pt cei care mi-au trimis pm pt poze.....nu le pot trimite pe mess,da eroare,asa ca mai bine le luati de aici.... |
9 Attachment(s)
Part 2(nu am reusit sa le pun intr-un post..)
|
5 Attachment(s)
am niste poze cu tehnica din interiorul bmw-ului dotz, care parca a castigat
|
3 Attachment(s)
niste poze si de la mine ...................
http://rperformance.blogspot.com/ :peace: Thank you ! |
12 Attachment(s)
......
|
1 Attachment(s)
inca una de la mine
|
4 Attachment(s)
pt cei care au dorit poze cu dacia galbena cateva...
|
20 Attachment(s)
Teaser...cateva imagini, maine revin cu o selectie mai bogata. Au fost multe si a luat ceva vreme sa le trec in revista. Vor urma si imagini de la premiera drifterilor, galeria romana, cluburi, fete....
|
2 Attachment(s)
Cei care au fost in Cluj, la K.O.E. si care l-au vazut vor sti cine e in poza... Benny the Drifter D.O.G. :)) Scuze daca e un pic off-topic dar am vrut sa pun si eu o poza mai funny. Salutari la toata lumea si felicitari organizatorilor pentru un eveniment de nota 11, chiar daca a avut cateva minusuri.
L.E. : Am pus si poza originala, cea care a fost lucrata in photoshop. Inca odata imi cer scuze daca supar pe cineva cu poza asta. |
11 Attachment(s)
masina per ansamblu arata bine din cate am aflat si eu oglinzile sunt puse recent deci nu a avut timp sa le ajusteze... masina este de vanzare din ce am inteles de la propritar
interiorul nu este cine stie ce este clasic stoc dar sub capota masina nu are motor de dacie stock este ceva mai puternic nu stiu detalii despre ea oricum eu zic ca masina este cu gust nu intra la ridicol si nici nu se apropie de acel lucru pt o dacie din 1983-4 cred arata bine ontopic evenimentul a fost frumos realizat respect in primul rand HAI KNS TENGU si celorlalti romani care au participat pt rezultatele obtinute si pt curaj fiecare a oferit un show frumos o poza si de la mince cu catelu minune ... kyotox un om daca sti prop.:lol: |
8 Attachment(s)
poze de sambata .. maestrul cicioc in actiune :D
|
57 Attachment(s)
Ceva poze si de la mine ...
|
| All times are GMT +2. The time now is 22:40. |
- Copyright 2026 4Tuning