Forum 4Tuning

Forum 4Tuning (https://forum.4tuning.ro/)
-   Freehand - Desene de mana (https://forum.4tuning.ro/163-freehand-desene-mana.html)
-   -   Desenele mele: MilTen "VLD" (https://forum.4tuning.ro/163-freehand-desene-mana/143545-desenele-mele-milten-vld.html)

mnc.risty 20-09-09 21:54

Re: Desenele mele:VLD

Quote:

Originally Posted by Alin91bz (Post 2655220)
da mnc.risty ...este coupe :D am uitat sa specific :sad:

Preietene eu tiam spus parerea mea respectiv greselile pe care le-ai facut..bafta la R8.

Alin91bz 21-09-09 21:43

maine revin cu R8 mai am un pic de desenat la el..cand vin de la scoala il termin :D;)

Alin91bz 22-09-09 16:47

1 Attachment(s)
Audi R8:twisted::twisted:

W Y P 22-09-09 16:49

Quote:

Originally Posted by Alin91bz (Post 2660329)
Audi R8:twisted::twisted:

frumos felicitari....se poate si mai bine normal..:-P

Sebastien SIR 22-09-09 18:44

cercurile alea de la audi sigur nu sunt de acolo:D

Evoluzione 22-09-09 19:14

1 Attachment(s)
Habar n-am daca te ajuta cu ceva... Dar uite, ceva modificari posibile (facute in 2 minute pe Power Point)
Nu am incercat pe hartie, asa ca nu-mi dau seama daca e chiar bine. Sper totusi sa vezi ce nu e bine.

Alin91bz 22-09-09 21:17

Quote:

Originally Posted by Evoluzione (Post 2660765)
Habar n-am daca te ajuta cu ceva... Dar uite, ceva modificari posibile (facute in 2 minute pe Power Point)
Nu am incercat pe hartie, asa ca nu-mi dau seama daca e chiar bine. Sper totusi sa vezi ce nu e bine.

man e facut de mana nu-i copiata schita si apoi desenata...la fiecare se vede greseli eu nu cred asa ceva

Evoluzione 23-09-09 09:41

Da, dar, daca e facut cu mana... asta inseamna ca trebuie sa fie disproportionata?
Nu mai te excita atata cand incearca cineva sa te ajute. Daca ti s-ar spune numai lucruri pozitive ai progresa? "Eu nu cred asa ceva."

Plus ca eu nu am criticat, nu am zis ca nu arata bine, doar ti-am propus o imagine cu corecturi posibile, ca la urmatorul desen sa poti fi mai atent la partile in cauza.
Daca si la posturi din astea te enervezi... (Ma refer si la faptul ca in general nu suporti critice si ca mi s-au transmis pareri negative si supareri privindu-te.)

PS. Pe corectia mea: Fata cred ca puna la urma as face-o si mai avansata... Dar inca o data, trebuie sa vezi live, pe hartie cum da.

PPS. Sa nu iei postul asta in nume de rau. Dar uita-te la alte topicuri... Toti membrii (sau aproape) comunitati accepta criticele si incearca sa aplice sfaturiile cu bucurie pentru ca au intales ca asa se progreseaza!

Alin91bz 23-09-09 18:48

Quote:

Originally Posted by Evoluzione (Post 2662167)
Da, dar, daca e facut cu mana... asta inseamna ca trebuie sa fie disproportionata?
Nu mai te excita atata cand incearca cineva sa te ajute. Daca ti s-ar spune numai lucruri pozitive ai progresa? "Eu nu cred asa ceva."

Plus ca eu nu am criticat, nu am zis ca nu arata bine, doar ti-am propus o imagine cu corecturi posibile, ca la urmatorul desen sa poti fi mai atent la partile in cauza.
Daca si la posturi din astea te enervezi... (Ma refer si la faptul ca in general nu suporti critice si ca mi s-au transmis pareri negative si supareri privindu-te.)

PS. Pe corectia mea: Fata cred ca puna la urma as face-o si mai avansata... Dar inca o data, trebuie sa vezi live, pe hartie cum da.

PPS. Sa nu iei postul asta in nume de rau. Dar uita-te la alte topicuri... Toti membrii (sau aproape) comunitati accepta criticele si incearca sa aplice sfaturiile cu bucurie pentru ca au intales ca asa se progreseaza!

eu nu ma supar..doamne fereste n-am de ce....din greseli invata omu si progreseaza :D

Alin91bz 25-09-09 17:02

m-am apucat sa mai fac un bmw 36 coupe :d poate pana maine il termin si apoi vreau sa ma apuc sa termin oraru :twisted:

Alin91bz 28-09-09 20:16

1 Attachment(s)
BMW E36 COUPE

Alin91bz 03-10-09 18:05

azi am terminat de facut oraru:D maine o sa fac poze si o sa le pun ;)

Alin91bz 04-10-09 15:13

5 Attachment(s)
ORARU
luni -trabant
marti -oltcit
miercuri -dacie 1300
joi -lastun
vineri -bmw

Alin91bz 11-10-09 14:17

astept si eu niste pareri si indicatii :D

kenzor 11-10-09 19:22

daci aia e super smechera :d
daca roata spate nu era inclinata,parea mai corect desenul,cred.
noroc.

All times are GMT +2. The time now is 07:22.

- Copyright 2026 4Tuning