Forum 4Tuning

Forum 4Tuning (https://forum.4tuning.ro/)
-   CAR STYLING (https://forum.4tuning.ro/83-car-styling.html)
-   -   Mitsubishi EVO IX: project car (https://forum.4tuning.ro/83-car-styling/143484-mitsubishi-evo-ix-project-car.html)

Gigis 16-09-09 21:55

Re: Mitsubishi EVO IX: project car

Quote:

Originally Posted by Goose (Post 2644704)
cred ca bate spre 550 CP lejer

si eu zic la fel...tare proiect

gurau_gury 16-09-09 22:09

Din pacate nu o sa poata sa mearga cu ea....:arrow::arrow:..doar dupa ce isi ia brevetul de pilot:twisted::evil:, neaparat si masca cu oxigen din cate stiu eu. felicitari:workout:

Alex_D12 16-09-09 22:16

EVO..... respect pt norocosii care sunt proprietarii unei astfel de bijuterii!!!

Cartinescu 16-09-09 22:48

Masina e bomba. Proprietarul la fel.

krsN1 17-09-09 00:19

Sa o stapanesti sanatos :D bafta si fara incidente :)

EVOLUTION8 17-09-09 07:27

Quote:

Originally Posted by Cartinescu (Post 2646101)
Masina e bomba. Proprietarul la fel.

Proprietarul e bomba :))))))))))))))
Tare asta :))
Cam in ce sens e bomba el asa ? :))

CIPIsPEEd18 17-09-09 08:36

Bafta cu masina si sa speram ca semnul de pe parbriz nu are nicio relevanta.

Nemes Ion 17-09-09 09:39

dap, felicitari !!! cred ca am facut o mica confuzie cu un baiat radu mm de la dolj parca care are un proiect asemanator

Tristann 17-09-09 09:41

o sa fie o bestie pe 4 roti

Cartinescu 17-09-09 13:06

Quote:

Originally Posted by EVOLUTION8 (Post 2646528)
Proprietarul e bomba :))))))))))))))
Tare asta :))
Cam in ce sens e bomba el asa ? :))

Pai daca e incepator baiatul, n-as vrea sa ies pe strada in acelasi timp cu el. Masina cred ca va iesi super,aici cred ca n-are nimeni nimic de comentat. Dar daca vor fi si copii in zona? Pentru ca daca ar lovi pe cineva din familia mea, n-ar mai ajunge la politie deloc. Sper sa aiba macar ceva trecut prin diverse categorii de motorsport, ceva gen karting, buggy race, ceva. Daca nu, recomand Dacia Logan. :evil:

bbm 17-09-09 13:30

cu un FPR....550 de cai la motor? nu cred ca atinge cifra asta nici cu benzina de curse dar cine stie, omul cit traieste invatza !!

elspa 17-09-09 14:26

eu am avut la motor 550 cp cu fp red pe interne stoc, 423 cp la roti, e graficul postat pe dyno tuning....deci start learning !:)

bikks 17-09-09 15:21

Quote:

Originally Posted by Cartinescu (Post 2647256)
Pai daca e incepator baiatul, n-as vrea sa ies pe strada in acelasi timp cu el. Masina cred ca va iesi super,aici cred ca n-are nimeni nimic de comentat. Dar daca vor fi si copii in zona? Pentru ca daca ar lovi pe cineva din familia mea, n-ar mai ajunge la politie deloc. Sper sa aiba macar ceva trecut prin diverse categorii de motorsport, ceva gen karting, buggy race, ceva. Daca nu, recomand Dacia Logan. :evil:

Masina o am de la 16 ani ;) ..ranca foarte aproape... si am trecut prin destule accidente, deci pot spune ca sunt un om mai linistit de felul meu si stiu cand trebuie apasata acceleratia si cand nu, nu sunt terbilist... think first, act later. Bineinteles si eu as fi avut aceeasi parere ca si tine... dar iti garantez ca nu o sa lovesc pe nimeni din familia nimanui, si nici nu am lovit . Numai bine.

Cartinescu 17-09-09 15:31

Quote:

Originally Posted by bikks (Post 2647599)
Masina o am de la 16 ani ;) ..ranca foarte aproape... si am trecut prin destule accidente, deci pot spune ca sunt un om mai linistit de felul meu si stiu cand trebuie apasata acceleratia si cand nu, nu sunt terbilist... think first, act later. Bineinteles si eu as fi avut aceeasi parere ca si tine... dar iti garantez ca nu o sa lovesc pe nimeni din familia nimanui, si nici nu am lovit . Numai bine.

Eu iti urez sa o folosesti cum trebuie. Cu toti caii aia. Succes.

bikks 17-09-09 15:32

Multumesc :)

All times are GMT +2. The time now is 06:04.

- Copyright 2026 4Tuning