![]() |
Re: 4TuningTIME Pitesti Editia 2 , 17 - 18 octombie
sper sa fie mai multe masini la expozitie decat la baneasa si drifturi la fel sau chiar mai bune:D
|
prezent si eu! semnez condica, si aduc niste cadouri pentru taranii care mi-au spart geamu :D
|
Quote:
eu ma pregatesc intens pt eveniment shi vreau sa iasa cel putin ca data trecuta... |
Quote:
|
Quote:
|
Eu atat va zic.
Incerc din rasputeri sa iasa mult mai bine decat la prima editie si cu ploaia din cate am inteles sa anuntat soare acuma cel mai sigur pe luni marti o sa aflam date cat mai sigure . In principiu am venit cu o idee si pentru ploaie dar eu sper sa nu fie . |
Astept cat mai multe masini la Tuning .
Pentru cei de la drift and burn am vorbit cu cineva de 20 seturi de cauciucuri de spart ... sper sa le pot lua sa le dau baietilor la spart :)) |
prezent si aici :D
|
Quote:
Bafta la organizare |
in mail'ul pe care l-am primit scria ca trebuie sa fim acolo la 7 dimineata, asta pentru cei de la burn
la expo e aceeasi regula? P.S se mai fac inscrieri la fata locului la Drift??? |
cei de la burn si de la drift pot sa vina Duminica ora 10:00 si cei de la expo Sambata ora 07:00 si daca cei de la burn and drift vor sa isi expuna masina tot sambata .
Dap se fac inscrieri si la fata locului. Meteo am vazut si eu ca week asta va ploua dar week viitor conteaza :)) |
oricum la expo, daca si numai DACA va ploua ceea ce sper sa nu se intample avem noroc ca masinile vor parcate sub pod si sunt ferite de vremea rea :D
|
Quote:
|
de ce dispar posturi???
|
daca venim de sambata cum va fi cu, cazarea? :) pe unde am putea sa ne retragem si noi :D
|
| All times are GMT +2. The time now is 00:41. |
- Copyright 2026 4Tuning