![]() |
Re: desene
2 Attachment(s)
hai sa vad ce parere aveti deprea asta ,nui chiar gata si nu este nici masina care am promiso.Mai mult un tester :lol:
|
Roata fata mi se pare putin ciudata..prea mare..si spitele nu mi se par la distanta egala una de alta..in rest e ok.spor.
|
de aia ziceam si eu ca nu este gata.Roata fara a iesit aiurea,da nu mai am chef sa o refac.
|
Roata fata prea mare, ceva detalii si proportia capota/restul masinii. Cred ca e prea lunga capota... ai putea sa faci cabina putin mai mare, cred.
|
adevarule este ca eu am probleme cu copiatul masinilor.De foarte putin timp mam apucat sa copii masini.In rest eu tot ce am desenat am desenat concepte proprii.Mersi mult de sfaturi.Probabil cu putina munca o sa ajung pe drumul cel bun.
P.S: mare diferenta de cum arata desenul in realitate si cum arata pe telefon :cry: |
Schimba telefonul man :lol:.
Redevenind seriosi...se vede ca ai mana, doar ca trebuie sa exersezi mai mult. Dar nu doar schite. Incearca usor-usor sa le si hasurezi, ca o sa te trezesti facand conturul foarte fain, dar stricand desenul cu hasura. ;) Multa bafta :P |
o sa incerc.Probabil ca imi voi cumpara si ceva "scule" sa ma apuc mai serios.Faptul ca am unde sa le expun ma atrage mai mult sa desenez,chiar daca nam timp.Multmesc la toti pt sfaturi si aprecieri
|
1 Attachment(s)
599gtb........cum ii?
|
Frumos..imi place..dai si ceva jante:D.
|
1 Attachment(s)
iam facut jante,si lam stricat :mrhappy: pun totusi poza
|
Foarte frumos, "da-i jante" si far pe stanga (ar trebui sa se vada o bucatica mica, nu?). In rest super :D
Edit, ca ai postat chiar inainte :lol: Jantele nu dau bine, distanta intre spite strica... Daca nu iti dei bine seama cand le desenezi, fa o steluta, sa vezi care unde vine. |
ar trebui,am uitat.jantele nu mai pot sa le corectez ca le-am schitat cu pixu,next time va fii mai bine:rolleyes2
edit:faza cu steluta stiam si eu ,dar........nam facut :D |
2 Attachment(s)
un lambo gandit de mine
un f430 |
Quote:
|
1 Attachment(s)
mustang
|