![]() |
Re: Suzuki Team :D
3 Attachment(s)
Am plecat in wkndu cu 1 mai cu bondaru la drum... Bucuresti - Brasov - Sighisoara - medias - Sibiu...Valea Oltului... in total 700 KM...
Pe valea prahovei am respectat legea... 70 si 100 / h. In rest... mers mai sportiv... spre Sighisoara am prins si 150 dar in general am tinut la 120 (unde se putea)... Drumul bun, peisaje extraordinare. La intoarcere am mers vreo 15-20 de min pe Pitesti - Buc cu 160... in rest 130. Masinutza se tzine bine si in viraje... Imi place ca nu surprinde... te avertizeaza cand incepe sa plece fata, fiind normal subviratoare. Consum mediu, 4.62 l %... Dupa cum va dati seama, SUPER INCANTAT... Va pun si doua poze... asa de efect 8) |
misto , zii un ID de YM daca ai sa vb si asa mai multe daca e
|
2 Attachment(s)
Necre, acelasi an e si a mea numai ca are 4 usi si o groaza de geamuri :). greutate 850, aceeasi putere, cu motor de ignis cred ca-i ala 13GBB, 16 valve SOHC (?). i-am scos servo-directia si aerul conditionat, un filtru sport, evacuare directa (fara toba mica, catalizator, amortizor de sunet in loc de finala). daca nu mai am radiatorul de aer acum trage belea filtrul. cu cronometrul de tel suta in 9,4. de trei ori am schimbat uleiul, o data filtrul de ulei, o data uleiul din cutie, o data bujiile si atat. am 46.000km cu ea. isi cere niste cauciucuri dar nu ma incumet pana nu gasesc jante pe 14, ceea ce e cam greu tinand cont ca sunt prezoanele pe 140. la voi nu pierde la demaraj din cauza aderentei scazute? la mine tzopaie pe asfalt. de schimbat schimb la 3500 in oras. in ture merge la 7000 si schimb la 6700.
|
Hai sa-mi dau si eu cu parerea: SOHC inseamna G13B. Si la mine scrie in CIV G13BB, dar pe motor G13B. Cu roti pe 14" arata mai bine dar pierzi la demaraj.
Daca te intereseaza stiu jante de Al pe 14 puse din fabrica pe un Swift care au mai ramas doar rotile (restul s-a vandut de piese aproape tot). P.S.: Felicitari pentru cursa. |
SOHC ca SOHC, dar 16 valve...am vazut cu ochii mei. iar cei 82 de kw nu se regasesc pe nicaieri unde am cautat despre motorul asta. as vrea pe 14 si mai late dar nu si grele. tre sa ma tzin fudul. cred ca sg varianta ar fi sa iau distantiere si sa pun pe 13 dar mai late si cu cauciuc cu talon mic. am gasit multe pe 14, in special universale, cu 8 gauri, dar nu le mai invartea ca erau de design dar nu si de bun simt ca si greutate. am gasit un site cu greutati ideale ptr dif tipuri de jante si ma gandesc ca daca tot dau un ban, sa fie cu folos, nu doar de aspect.
merci! |
scuze, 82 de cai
|
82 ala e cam combinatie: 62kw - 84 CP. Si e destul de ciudat motoru'. Cauciucuri pe 13", gasesti daca cauti: 175/50/13 poate chiar si pe 45.
|
Frumoasa cursa... creste inima`n mine cand vad bondari fiorosi in actiune :ciggy:
Ma bucur de vestea cu 9.4 s. La consumul ei este excelent. Mah, referitor la jante si caucioace... cetire de la necre :lol: : Jantele stock mi se par super ok - usoare si rezistente la "ciocane" dar sunt penalizate la aspect evident. Caucioacele sunt intradevar muult prea subtiri pentru nervii masinutzei... Cateodata ma simt si prost cand scot fum din ele doar ptr ca am apasat 5mm mai mult pedeala de acceleratie sau ptr ca am bruscat putin ambreiajul. Cred ca o dimensiune ideala ar fi 185-60-14. Cred ca trenul de rulare nu ar avea de suferit la dimensiunile astea. In alta ordine de idei... Vroiam sa va intreb daca stiti de unde pot procura niste fuste/praguri pentru bondar. I-as aplica si niste inscriptii in japoneza ... scrisul alb pe vopseaua rosie... ar da bine:D Si o ultima intrebare... credeti ca tuningul (desi presupune investitii) poate scadea pretul masinii la revanzare ? Multam Sosea intinsa. |
Praguri si spoilere am vazut pe ceva situri unguresti si erau la preturi super accesibile (cam atat te-ar fi costat materialele lasand la o parte matrita, munca ta, pregatit, vopsit)
Cu caucioace pe 14 pierzi garantat la demaraj si stresezi cutia de viteze. Stiu 3 masini in situatia asta + a mea cu doua cutii la activ. Planetarele e ok, chit ca au un pic de zgomot la fortzat in curbe de cand sunt noi. Am gasit doua caucioace 175/50/13 72V Nu stau nici cum pe jantele de tabla din cauza balonajului. In lec sa stea cu shantz pe mijloc, ele stau bombate. In schimb 175/60/13 e ok. Cu pretul la vanzare, daca faci ceva optic e ok, in schimb performantze deocamdata romanii e prosti si asa o masina o cauta nana floare pentru mers la piatza. A mea e de vanzare, se uita babeturile ca la urs la masina. Beeei, ce mult am scris, inseamna ca ma pricep. Sau cel putin la bla-bla. |
Quote:
Zici ca o vinzi... De ce? si ce vrei sa-ti iei? |
Daca mai ti minte: <www.carstyling.hu> - nu tre' sa intelegi limba, te descurci. Alte idei: <www.atectuningclub.nl>,<www.suzukimania.de>,<www. badswift.de>
Ideea e sa iau un Scirocco din 1900 toamna si sa-i arunc un motor VR6 DOHC, 2800cmc, sa-i bag pistoane de 2900cmc si sa-i trag si un turbo. Undeva la 250CP ar trebui sa-l duc lejer. Asta ar fi masina de distractie. Plus o dacie de prin 80 de umblat. Nu tine cu aceeasi masina si pentru distractie si de zi cu zi. Sau n-o mai dau si mai bag vre-o 15.000 de euroci sa ajung spre 200CP. Teretic, pe la 30.000 E, se poate duce la 250CP cu turbo, jucaria asta de motor de 1,3L. Nu pot sa cred pana cand nu vad. (la mine-n gradina unu' din ala). |
De la ce masini se potrivesc jentile pe Swift? Care ce stiti din incercari si din auzite?
|
Salut membrilor si mai noi si mai vechi
Sunt proaspat utilizator de swift 1.3 84cp, de fapt de vreo 7 luni. Insa marea mea problema este ca trebuie sa fac revizia de 40.000 km si pana acum masina a fost dusa de fost apropritar la service suzuki. Nu stiu nimic despre cei de acolo. Aveti vreun sfat?
|
Salutare, oameni buni! Am si eu un Swiffer din 2001 cu motor G13B de 63kW, culoare albastra identica cu cea a lui AR06SVF. Greutate stock 830 KG, momentan undeva in jur de 780 KG si e in scadere :) Anul asta m-am apucat de transformarea masinii, sper ca la sfarsitul verii sa fi strans destule fonduri pentru modificari serioase. Pana acum a fost masina "de zi cu zi", dar va ramane numai pentru "distractie" ;)
|
7 Attachment(s)
Din pacate eu v-am parasit :( ... m-am dat pe Hyundai .. noua mea achizitie este un Accent
|
| All times are GMT +2. The time now is 12:47. |
- Copyright 2026 4Tuning