![]() |
Re: Berlina mea CL 02 DCB
Au aceasi distanta intre prezoane precum Dacia??
|
stiu modelul de jante ca astea,cumva buza aia neagra din margine e din tabla ?daca da ai o mare posibilitate sa nu le poti echilibra.
|
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
|
secretosuleeeeee ..... aratane.. poze?????
|
asta e
|
Mai trebuie sa dai jos de pe ea..ca ai multe chestii...
Baieti nu fiti rautaciosi cu el dar poate inca nu are o idee exacta ,dupa ce o sa mai traga cu ochiu pe threadurile de aici eu zic ca o sa gasesca ceva idei bune.. |
2 Attachment(s)
haideti...criticati-ma
|
Asa vravo! arata mult mai bine sper sa o ti tot asa cu modificari de bun gust ;)
ar mai fi palasolarul si in rest e frumoasa Bafta! |
eu in locul tau la 14 ani....as fii tacut.....tu dute si joaca-te cu machetele....si vorbesti peste vreo 6 ani asa.....
|
Salut!
Nu prea inteleg de ce i-ai dat "jet" asa repede... ! Scapa de parasolarul cu numele ala si de cel cu nr. de inamtriculare,da jos chestiile alea de pe "becurile" de la numar ,capacele sunt egale cu 0(le-ai facut negre...mai bine lasai janta goala),fa bratele de la stergatoare negre(dau cam aiurea). Gandeste de 2 ori inainte sa arunci cu rosii in colegii de forum. |
Nici codita aia de rechin nu prea arata bine....spune-mi, cum te descurci noaptea, cand mergi in marche'arriere? se mai vede lumina de la lampi?
P.S. Un pic de fair-play nu strica...pustiul nu ti-a zis nimic rau... |
Quote:
si nu inteleg de ce te-ai aprins asa tare cand eu te-am felicitat... in fine uni mai sunt si asa |
Quote:
Nu trebuie neaparat sa ai 1819,20 de ani ca sa ai un pic de bun gust....Este un pusti pe aici iuliano smile parca care rupe pe multi la electrica si un pic mecanica si are doar 16 ani.....baiatu' frecventeaza mai mult d.club.... |
| All times are GMT +2. The time now is 17:09. |
- Copyright 2026 4Tuning