![]() |
Re: E39 - black bmw
.... vb pe mess id : domnu_gabryel
|
dap am laptop si nu imi merge litera aia:),ce interior vrei sa ii pui?las-o neagra,tranteste-o pe burta si mai iai niste jante mari cromate si gata ai o limuina:X...si jantele de la marian sunt frumoase..
|
2 Attachment(s)
pai ... interior initial vroiam rosu ... dar cred k o sa fie piele neagra ...o sa fie si un set de amortizoare ca sa o las putin mai jos .... , jante in nici un caz nu vreau cromate ... ma gandesc la ceva cu buza (EXACT ca cele din poza)...
P.S Sambata o sa primeasca un eleron de luneta ... abia ast sa vad cum ii vine :D o sa revin cu poze :D |
oricum tre sa faci ceva cu vopseaua si rotile....o strica mult...cel putin asa am vazut-o eu live
|
da asa e :D ai dreptate :D... trebuie neeaaparat vopsita ... si sper sa gasesc jante ca cele din pozele de mai sus ..
|
3 Attachment(s)
Poze cu eleronul....
|
arata destul de bine eleronul ala
|
ms ... sper sa fac si bad-boy-ul cat mai repede :D
|
7 Attachment(s)
Update trimuri imbracate in folie... momentan imi place .. dar nu cred k o sa le tin pentru mult timp :( ... am un pititc pe creier care imi spune mereu ... folie folie folie folie folie....
Am atasat si cateva poze ... voi ce parere aveti da bine ? .. o sa le tin pe moment ... ma gandesc serios sa ii fac imprimeu de carbon prin hidrotransfer.. dar asta mai spre vara .... ... am atasat si cateva poze cu masina in plin proces de hibernare :))... pe vremea asta nu prea se merita tractiunea spate :???: |
daca nu ti-ai ales inca jante eu zic ca ar da bine ceva cu buza si cu interorul negru... ar merge foarte bine deoarece si masina e neagra!:D
|
10 Attachment(s)
Quote:
cele din poze sunt : Tire/Wheel size: OZ Futura * Front: 10,5x18 - 235/35-18 * Rear: 12x18 - 265/35-18 |
Quote:
|
Quote:
|
frumoasa masina.bafta cu ea
|
2 Attachment(s)
Quote: