Forum 4Tuning

Forum 4Tuning (https://forum.4tuning.ro/)
-   Masini tunate (https://forum.4tuning.ro/18-masini-tunate.html)
-   -   Brabus E V12 - Probabil cel mai rapid sedan din univers... (https://forum.4tuning.ro/18-masini-tunate/142761-brabus-v12-probabil-rapid-sedan-univers.html)

eXeqTr 12-09-09 21:11

Re: Brabus E V12 - Probabil cel mai rapid sedan din univers...

fenomenala ! dar din pacate muuuuuuuult prea scumpa !

AG 80 BBI 12-09-09 22:07

chestiile alea de pe rotile spate se dau jos pentru ca se vor gasi destui magnati care sa cumpere masina asta si sa mearga cu ea in trafic gen bucuresti (cum sunt sigur ca ati remarcat si SLR sau alte rachete) si atunci chiar nu isi au locul!
Sunt sigur ca la banii astia fiecare centimetru al masinii e gandit ca sa aduca un + de ceva nu sa fie aruncat aiurea....

p.s:app cati dintre cei care au comentat despre acele plastice au masini care valoreaza cel putin cat ele?! :D:D

Tristann 12-09-09 22:48

imi plac jentile si in mod special consola centrala acoperita cu fibra de carbon

AG 80 BBI 12-09-09 22:51

interesant ca nici macar la mercedes nu sunt 2 ceasuri care sa arate aceiasi ora! (in fatza volanului si in mijlocul bordului se afla cate un ceas!) :))

si pe vitezometru observ ca au mai lasat loc pentru adaugat alte cifre...500...chiar 600 8) deci limitarea aia se poate scoate! :twisted:

Racer_e30 12-09-09 23:19

sf masina asta, auzi 800 cai :lol:

ArCaDa 12-09-09 23:40

Mai zi ceva :shock:

p-george 13-09-09 02:20

Quote:

Originally Posted by Thomas Everywhere (Post 2633574)
Ce e Brabus ca au modificat un motor si si-au pus numele pe el, insa caroseria, tot subansamblul este Mercedes-Benz. Exemplu Renault vinde Dacia Logan, Nissan pe alt meridian si Loganu ce e, un renault saracit, deci nici dacie nu se poate numi. Numele Brabus este al tunerului, iar restul masinii este Mercedes-Benz.

Nu chiar, masina asta nu mai are nimic mercedes pe ea in afara de volan si linia masinii. In momentul in care motorul, cutia, franele,suspensia,rotile, tot interiorul si tot exteriorul sunt brabus eu nu o mai consider mercedes. De altfel nici ei. Siglele sunt toate brabus (doar pe volan a mai ramas steluta de merc). Nici in nume nu mai regasesti mercedesul, e direct > Brabus e v12.
Oricum mi se pare un pic grandomana masina asta...Eu as alege fara sa stau pe ganduri un e63amg si un yacht...si poate mai raman bani si de o garsoniera in dorobanti (glumeam) :lol:

AlexAstra 13-09-09 02:21

ONE OF TEN........interesant.....

sobol4nu 13-09-09 02:22

Nu este primul proiect de gen facut de cei de la brabus :D au mai avut si Cl sv12 s biturbo si Cls v12. Ma bucur f mult sa il vad si pe acesta. Sunt cei mai tari k performante dupa parerea mea!

[IlluSioN] 13-09-09 05:25

foarte frumos :shock: cred ca nu o sa investesc atatia bani in masina niciodata :))

jonny_rapp 13-09-09 09:40

fara cuvine, arata exceptional, dar parca mai bine lasa roata din spate vizibila

Ford_V6 13-09-09 10:49

4 Attachment(s)
Probabil ca au vrut sa faca o replica moderna la o racheta de acum 20 de ani ... sincer nu prea le-a iesit ... cred ca originalul era mai spectaculos si pana la urma si mai rar ... doar 7 bucati :D

tsughi.bughi 13-09-09 11:20

Chestiile alea pt aerodinamica la rotile din spate arata de-a dreptul dezgustator,se putea gasi o alta solutie la aripi,jenti ca sa nu apara chestiile alea.Ceasu ala al 2-lea de pe bord e defapt afisat pe display (nu sunt asa idioti sa puna 2)Cat despre liniutele de pe ceas care se vad peste 400 sunt d design ca sa zic asa,se observa ca si in partea opusa (la zero km/h) sunt liniute.Iar chestiile astea de acopera rotile nu vad unde s ar putea retrage ca sa ramana roata descoperita...poate e detasabila cum au zis unii

tsughi.bughi 13-09-09 11:24

Quote:

Originally Posted by Ford_V6 (Post 2634763)
Probabil ca au vrut sa faca o replica moderna la o racheta de acum 20 de ani ... sincer nu prea le-a iesit ... cred ca originalul era mai spectaculos si pana la urma si mai rar ... doar 7 bucati :D

Vai deci masina asta e inmatriculata in Bulgaria :))

SV25MBN 13-09-09 11:29

Quote:

Originally Posted by tsughi.bughi (Post 2634866)
Vai deci masina asta e inmatriculata in Bulgaria :))

:lol:

Cat despre masina, o adevarata racheta pe roti. Ma amuza commenturile userilor de pe aici cu privire la masina asta :)

All times are GMT +2. The time now is 14:23.

- Copyright 2026 4Tuning