Forum 4Tuning

Forum 4Tuning (https://forum.4tuning.ro/)
-   Suceava (https://forum.4tuning.ro/91-suceava.html)
-   -   Pe 25 martie .... la ODN va fac o surpriza ..... (https://forum.4tuning.ro/91-suceava/14266-25-martie-odn-fac-surpriza.html)

Vladutzzz_sv 20-03-06 18:10

Re: Pe 25 martie .... la ODN va fac o surpriza .....

h3h3 potos...ai pus in sf poza cu tunurile pe forum.....sincer nuj cum se aude si cu asta rosu desi nu prea pare cine stie ce..... cate geamuri ai mai spart in ultimul timp?

PoToS 20-03-06 18:17

eu nu mai spun nimic..cum se aude si alte chestii legate de tun, va las pe voi..cei care ati fost la mine si ati auzit tunul(tunurile) in actiune...si repet..cel rosu..250watt..ceea ce nu cred ca ii are..si tunul mare..500WATT PIONNER!

Vladutzzz_sv 20-03-06 18:22

adevarul e ca tunu ala de bass mai mult se simte decat se aude

SiLoTh 20-03-06 18:55

Quote:

Originally Posted by Heparu_Boy
Scuzati .... pe 18 .... martie

acum nu ca ma bag eu pt Potos, dar tu ai spus heparu
//edit: frumos tun potos

PoToS 20-03-06 18:59

hehe..ms SiLoTh..;) poate imi faci o vizeta sa-l si auzi..sau vb lui Vladutzzz...sa-l simti.

Heparu_Boy 20-03-06 20:19

Bai draga potos stii ce zic eu sa imi dai te rog codu dela tunu tau si eu la al meu ... si sa le comparam pe net ...
In casa se va auzi tot timpu mai tare decat intr-o masina ..... asta sa tii minte ...

* Surpriza nu este o linie audio .....

PoToS 20-03-06 20:21

nu stiu codul, nu am asa ceva..e piratat:)) eu zic sa nu ne mai certam, ai u linie mai buna si gata. Bravo
acuma spune`ne si noua..care e surpriza?

Heparu_Boy 20-03-06 20:44

o sa vedeti sambata ....

PoToS 21-03-06 10:29

si eu astept sa dea norocul peste mine si sa vin si eu cu o surpriza, dar nu zic cand..ca nu stiu exact, dar nu mai dureaza mult;)

Heparu_Boy 21-03-06 12:08

Bine ca iti iei calibra nu stiu de care ....

PoToS 21-03-06 13:26

bai...bine ar fii sa gasesc o calibra...dar stii u..ma multumesc cu orice masina.

Heparu_Boy 21-03-06 14:02

Surpriza care o sa o am o sa fie o rachetutza ..... mai mica .... motor benzina coluare Verde metalizat 4 usi ... are si ceva cai ... detine xenon scaune sport pacheT electric .... volan piele ..... succes guys !!! AAAA si imi spun singur La Multi Ani pe azi !!!! Mersi celor care imi vor mai spune de acuma .....

PoToS 21-03-06 14:28

api la multi ani heparu..;) multa multa bafta si tot ce vrei tu..cat mai multe masini si cat mai multi cai!;) BAFTA si inca o data LA MULTI ANI!

SiLoTh 21-03-06 18:49

Quote:

Originally Posted by Heparu_Boy
Surpriza care o sa o am o sa fie o rachetutza ..... mai mica .... motor benzina coluare Verde metalizat 4 usi ... are si ceva cai ... detine xenon scaune sport pacheT electric .... volan piele ..... succes guys !!! AAAA si imi spun singur La Multi Ani pe azi !!!! Mersi celor care imi vor mai spune de acuma .....

MULTI ANI HEPARULE!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! SAMBATA DAI DE BAUT

PoToS 21-03-06 18:50

deja bem:D vin fara masina;)

All times are GMT +2. The time now is 18:55.

- Copyright 2026 4Tuning