![]() |
Re: Vand 1:24 si 1:18 cu defecte
da are dreptate kagula....chiar si pe mine mar interesa un motor...
|
@kagula_89: nu ti-am raspuns pentru ca nu sunt interesat sa inchei nicio tranzactie cu tine. Daca nu stii de ce adu-ti aminte de instalatia pentru Mustang pe care m-ai pus sa o fac si apoi te-ai facut ca ploua.
@quick_silver2: cum am spus am dezmembrat Skoda, poze exacte cu ce a ramas zilele ce urmeaza. @Laur: poze zilele ce urmeaza. |
off: hmm...pofim? de ce nu ai raspuns la ultimele 2 PM-uri? daca raspundeai la ele pana acum ,dar asta este .....daca la mine ploua ,atunci la tine e furtuna tropicala
on: totusi cat vrei pe un motor? |
Ti-am raspuns la toate mesajele, ti-am lasat mesaj si in topicul in care modificai Mustangul. Nu fac niciun fel de tranzactie cu tine si cu asta am incheiat discutia.
|
e vreo macheta cu toate rotile?:)
|
Man, o mare rugaminte la tine! Imi vinzi scaunele, extinctorul, farurile de ceata si volanul de la Alpine? :(
|
Disponibile:
8. BMW M Roadster Bburago Italy Pret 23lei transport inclus - roti lipsa, volan lipsa, scaun sofer incomplet, capota motor lipsa 11. Porsche Carrera GT Motormax 1:24 Pret 27lei transport inclus - roti lipsa, oglinda dreapta lipsa 12. Ford Focus RS WRC Bburago China 1:32 Pret 14lei transport inclus - roti spate lipsa, volan lipsa |
Up...
|
ai vreo pereche de oglinzi?:d....sau daca nu oglinzi...niste proiectoare?:d..lapi...stii tu:D
|
2 Attachment(s)
uite alpine de la tine
rezerva de la al meu si rezerva de la al tau - acum are 4 roti |
A iesit excelent.
Up cu ele... 8. BMW M Roadster Bburago Italy Pret 23lei transport inclus - roti lipsa, volan lipsa, scaun sofer incomplet, capota motor lipsa 11. Porsche Carrera GT Motormax 1:24 Pret 27lei transport inclus - roti lipsa, oglinda dreapta lipsa 12. Ford Focus RS WRC Bburago China 1:32 Pret 14lei transport inclus - roti spate lipsa, volan lipsa |
Sus...
|
iau focusu wrc si rollcageul din topicul alalalt..da un pm daca e ok...si te rog daca ai ceva seturi de roti ma mai intereseaza - 1:24
|
Ai ceva 1/18 cu scaunele intregi?
|
Nu mai am nimic 1:18.
Disponibile: 8. BMW M Roadster Bburago Italy 1:24 Pret 23lei transport inclus - roti lipsa, volan lipsa, scaun sofer incomplet, capota motor lipsa 11. Porsche Carrera GT Motormax 1:24 Pret 27lei transport inclus - roti lipsa, oglinda dreapta lipsa |
| All times are GMT +2. The time now is 23:22. |
- Copyright 2026 4Tuning