![]() |
Re: freehand tuning usergroups
chestia cu usergroup`u ...e ca sa te recunoasca lumea d p forum ca tu faci desene de mana ...
Quote:
|
Quote:
|
frate dar mie unu nu mi se pare corect... adik toate celelalte sectiuni au grup si freehandu nu... i se acorda cea mai mik atentie freehandului...
|
faceti frate....plm....:lol: :lol: :lol: :lol: mau pus in member list la crazzy drivers si nu mai scap de el...am vb cu lamishto sa ma scoata...si nu ma scos...
|
:lol::lol:bv mah...si nuti convine?
|
probabil k au ei un motiv pt care teau pus acolo =))
|
nu mai vreau frate...vreau gol...prima chestie care sami apara sa fie.peste 1 an participant la curse...:lol: :lol: :lol:
|
da kiar... cum pisici teau pus p tine la "crazy drivers" dak tu nici makr nu ai 18 ani!?
|
Quote:
peace |
da... vreau sa fiu membru freehand!!!
|
@off-topic , iau ban pt off-topic ;dak da imi retrag acest post ;)
LA MUNCA MA , NU LA INTINS MANA !!! , sa faceti macar atat de multe lucrari cum sunt la Virtual Tuning si dupaia sa vedeti ca o sa va ceara adminii sa faceti un grup ;) peace :peace: |
lol.... nam timp sa scanez atatea lucrari cate am io =))
kiar o sa le numar.... vb mai tarziu |
pe jumatate ranek are dreptate,baieti mai postati cate o ''lucrare'',macar una pe saptamana proasta ,buna .........nu conteaza
asta e una la mana,doi ...........vad ca lumea se inscrie in ''freehand tuning usergroups'' doar cu ...........ridicand labutele in aer ,nu trebuie oare ca fiecare sa posteze cate o lucrare sa vedem fiecare ce ''talent'' are si dupa aia sa facem si ''grupulete"? am zis odata si cu riscul de a ma repeta o parte de aici sunt cu ''talent'' o parte sunt ''varza'' sa vadem si noi sunt macar 10 oameni care daca deseneaza o masinuta ...........seamana aia a masinuta? mey sa imi dea cineva un motiv serios sa mai raman pe aici ..........ca ma gandesc destul de serios sa ''emigrez'' la virtual tuning |
dupa concurs incepem sa postam...
la mine puteti sa va uitati p portofoliu oricum.. desi sunt mai veki lucrarile :P |
ranek ... cred ca prima oara cand postezi aici ...si deja ai sarit in sus ...masini se posteaza...si se vor mai posta ..
virtual tuning`ul ....e cat de cat usor ...ca shtiu si io ca am facut si mai fac ....daca nu shtii sa faci ...invetzi ...da` ca sa te apuci de desenat ...tre sa ai cat de cat un pic de talent ...ca sa iasa frumos .. |
| All times are GMT +2. The time now is 03:29. |
- Copyright 2026 4Tuning