![]() |
Re: filtru aer sport "afecteaza" debitmetrul sau instalatia GPL????
Quote:
|
Quote:
|
1 Attachment(s)
motoru este pe injectie ,nu stiu ce tip de injectie .culmea ca am mai avut o cobra pe carburatie cu gas care mergea ceas
|
pai problema e clara , tu ai filtru de aer cu intrarea catre grila radiatorului, pt benzina e foarte bine asa , in schimb pt gaz nu , ai doua variante: ori sa gasesti o solutie sa intorci filtru sa aduci gura de intrare catre habitaclu , ori sa folosesti un cot ceva ca sa modifici traseul .
|
Si cat iti consuma masina la motor de 1.1 cmc de ai preferat sa pui gaz pe ea?
Si cat iti consuma dupa ce ai pus instalatia de gaz? Nu vad rostu ca la o caroserie usoara cu motor mic sa pui instalatie de gaz....si acum vrei sa pui filtru de aer sport...Nu vreau sa te judec pentru ce ai facut! Din parere personala nu cred k se merita sa pui filtru de aer sport...nu o sa castigi nimic din asta...doar pierzi banii care i-ai dat pe filtru! |
consuma probabil 4% benzina si acum consuma 5% gaz :)) 4l benzina 16 lei , 5l gaz 10 lei , 6 lei economie la 100 km . Adica iti iei un cola in timp ce conduci =))=))=))=)) .
Acu vorbim serios pentru oras sunt sigur ca merita . Dar pt drum lung ................. |
repet.. dar vad ca nu intelegeti.. 8-|.. am p[us gaz nu pt ca imi consuma mult.. ci pt ca merg ft mult cu masina ;)
|
ca o concluzie.. am pus filtru de aer sport.. si nu am nici o pb.. am facut peste 1000 km si nici o pb.. sa precizez ca instalatia este secventiala euro 3.. totul electronic. si in legatura cu debitmetrull la fel. nu exista nici o problema.
Deci la filtru sport+GPL apar probleme doar la carburatie si la modele mai vechi de instalatii. Rog un moderator sa inchida thread-ul! numai bine |
Quote:
Quote:
Quote:
Quote:
Quote:
Quote:
Quote:
|
DOHC16 buna observatie :)) , asteptam sa ne mai zica odata:))
|
Asta am vrut sa zic si eu....in fiecare post tre sa zica ca are instalatie secventiala euro 3 cu calculator:lol:
Dak spui k nu consuma motoru mult....de ce ai pus instalatie secventiala euro 3 cu calculator? O sa spui k tu mergi mult cu masina...la fel de mult poti sa mergi si cu benzina si nu stai cu frica k ai butelia in portbagaj...mai iti ocupa si jumate de portbagaj! Simti vreo diferenta ca ai pus filtru de aer sport pe motoru tau de 1.1 cmc cu instalatie de gaz secventiala euro 3 si cu calculator? |
Quote:
|
O ultima intrebare , da fara sa te superi . dumy_walker cati ani ai ??
|
Quote:
|
Banuiam :))) , are legatura :) asa eram si eu la varsta aia :))
|
| All times are GMT +2. The time now is 23:01. |
- Copyright 2026 4Tuning