![]() |
Re: Golf 3 - Coupe 96'
capacelele de la jante nu le ai?
|
capacele de la jantele vechi de vara mi le-au furat sau au cazut la 2 saptamani dupa ce am cumparat masina.
capacele de la jantele de porsche nu le am... |
pacat.. arata foarte bine stanced si cu jante cu capacele cu sigla porsche:(
Oricum frumos si asa. bafta |
ah :) relax, cand pun jantele cumpar si capace Porsche ;)
am dat azi un pic cu peria de sarma peste KW-uri inainte sa le pun pe masina le desfac, curat, vopsesc, ung si apoi le montez. nu mai am rabdare pana la primavara :D |
Frumos Golf :D N-are nimic daca nu pui turbine 'n stuff :lol: Jantele imi plac mult! Iar cand o sa o cobori o sa fie si mai frumos...
|
Are turbina ca e TDi :D La ce-i mai trebuie alta? :P
|
Quote:
|
i-am luat niste KW-uri, dar nu pentru a o tranti jos...ci pt ca acum are "pachet drumuri grele" este foarte inalta fata de alte golfuri. Planul e sa o cobor putin mai jos atat cat rotile sa se incadreze frumos in aripi. in plus, suspensia veche da deja semne de uzura si e vremea sa o schimb. D90-urile pe golf3 mi se par elegante si potrivite, fara nici o legatura cu sportivitatea.
|
frumoasa masina :-) s-o stapanesti sanatos, din cate am vazut esti multumit de ea
am si io un "ma depasesc impresile" din 94 da inafara de consum nu ma multumeste nimic la ea:cry: plm tot imi pica ba aia , ba aia:sad: |
UPDATE..???
|
1 Attachment(s)
mmmmmm
|
grila noua.
D90-urile inca nu sunt pe masina...sunt vopsite..mai trebuie sa ajunga adaptoarele. https://img263.imageshack.us/img263/4116/picture081q.jpg Uploaded with ImageShack.us https://img812.imageshack.us/img812/7685/picture083j.jpg Uploaded with ImageShack.us |
|
superbe jantele..
sa le porti sanatos.. !!! (fara borduri si fara zgarieturi..) |
Frumoase jantele ! Nu le-ai pus sus ?
|
| All times are GMT +2. The time now is 02:51. |
- Copyright 2026 4Tuning