![]() |
Re: Audi 80 B2
stai linistit ca nu e singuru care a facut asta ....eu de exemplu le-am zis dupa 2 ani si ceva :)
|
Masina am tinut-o pe o strada de langa strada mea...si aveam grija sa nu fie nimeni cunoscut prin preajma cand ma urcam. Acum realizez ca poate ar fi fost mai bine sa nu fi ascuns atata timp, insa pana la urma a fost bazdacul meu:P(sa-mi iau pe propriile forte masina).
|
Azi am desfacut usile ca sa rezolv incuietorile, sistemul de reglaj al oglinzilor si ...supriza...capitonajul. Maine revin cu poze.
|
11 Attachment(s)
Miercuri m-am apucat sa desfac capitonajul de pe o usa pentru a vedea in ce fel e construit si ce fel de material sa cumpar...zis si facut. Cand sa trag de el sa-l scot din cleme, am observat ca materialul ala verde urat de deasupra se desprinde si dedesubt se intrezareste ceva negru(infarct). Am inceput sa trag in continuare de el si ce sa vezi...capitonajul original negru, din imitatie de piele, dedesubt(al doilea infarct). Apoi, bineinteles, m-am apucat sa fac acelasi lucru la toate usile si zic eu ca a iesit destul de bine...mai sunt cateva retusuri de facut(nu am timp acum) insa deocamdata e ok. Parerea mea e ca s-a schimbat mult imaginea masinii la interior. Voi ce parere aveti?
PS: Am pus si poze cu motorul si cu filtrul in prinderea lui definitiva |
2 Attachment(s)
Am reusit in sfarsit sa ii schimb gemuletul din dreapta opac cu un plexiglas...Acum vad oglinda!!!
|
6 Attachment(s)
Intre timp, am incercat sa schimb ceva pe la infatisarea bordului. L-am desfacut si am descoperit ca in spate foaia cu circuitul electric era cam topita. Nu e de mirare ca nu mai mergea turometrul, iluminatul bordului si inca 2-3 becuri martor.
Dupa ceva munca am reusit sa imi dau seama de logica circuitului si am reusit sa-l repar cum se cuvine. Acum merge tot si e rezistent. Datorita faptului ca becurile actuale lumineaza cam slab bordul, urmeaza o pereche de becuri albe sau blue vision, iar daca nu ma vor satisface nici astea ma gandesc la vopea UV si led UV...ramane de vazut si de gandit. |
5 Attachment(s)
Quote:
Am reusit si eu :D sa fac poze la faruri... |
cat au fost farurile? sau nu acum le-ai cumparat?
|
Quote:
|
Cat timp am fost plecat la banchet, tata a tinut sa-mi faca o surpriza si s-a bagat la bibilit. Principalul obiectiv a fost aprinderea si carburatorul.
Probleme gasite si reparate: -carburatorul nu era reglat cum trebuie -platina statea aproape lipita si nu mai facea contact cum trebuia -bobina de inductie fura curent, firul de inalta de tensiune de la el era pus din cablu TV:lol::lol::lol: De asemenea, a fost reglat avansul si carburatorul. Acum masina merge mult mai bine, nu mai am miros de gaze si benzina in interior, arderea e mult mai buna(100% nu exista), si-a recapatat si ceva din putere implicit. |
Felicitari pentru perseverenta si ca readuci la viata o "vechitura" din asta.
;) |
Multumesc frumos. Abia astept sa se termine cu bine cu Bac-ul si Admiterea si sa ma apuc de treaba serios.
|
1 Attachment(s)
Programul Rabla continua...masina are acum o linie mai buna in partea din fata, grila asezandu-se mai bine, farurile sunt la nivel, capota se inchide la fel pe ambele parti. Mai mult puteti vedea si in poza.
PS: Si bara a fost montata mult mai bine insa nu am poze inca. |
Felicitari man pentru masina, mi-ai dat si mei ganduri de cand ti-am vazut topicul, daca tot caut o batranica...
Banuiesc ca ai mers cu masina, nu? Aproximativ cat consuma? Si cati cai? :-) Succes in continuare cu batranica. |
Salut. Multumesc de apreciere. Merg zilnic sau aproape zilnic cu ea, consum in oras undeva la 9-10 in conditiile in care cam bag piciorul in ea. In talon scrie ca are 55KW, adica 75CP, insa tinand cont de vechime si de carbul de dacie...fa socoteala. Ma bucur daca te tenteaza sa iti achizitionezi un harb ca al meu insa
gandeste-te de pe acum ca piese de schimb nu prea sunt...se potrivesc unele de la dacie iar originalele sunt durere. Tu alegi...Daca te decizi pentru un 80 din asta iti pot sta la dispozitie pentru sfaturi. Bafta |
| All times are GMT +2. The time now is 06:15. |
- Copyright 2026 4Tuning