![]() |
Re: Desenele mele: Vali
1 Attachment(s)
hai ca nu-i asa greu cu liniile.
a) linia orizontului b) inaltimea reala a obiectului (masinii) c) limitele obiectului d) laturile obiectului ( lateral spate ) e) inaltimea reala a obiectului ( in spate) f) obiectul in sine tridimensional |
He he ... multumesc >:D<
|
n-ai pentru ce, sper sa te ajute.
daca mai ai intrebari nu ezita sa le pui. chiar daca nu stiu eu, tot e cineva care o sa stie sa-ti raspunda :D |
io iti zic sincer...deseneaza u mult...2 masini pe zi j o sa vezi k liniile alea nici nu o sa mai trebuie sa le tragi..sincer..te pricepi..incearca sa dai mai multe detalii...umbre sub masini..incearca sa faci sa se vada j nitel in interior....talentul vine o data cu munca...multa munca
|
Quote:
|
Quote:
|
sa fie :D ... o sa incerc sa le fac pe toate :D, momentan e chin :)) ... trebe sa imi iau carnetu invat si acolo, si sc etc etc etc
si sa fiu on topic :D ... am inceput sa fac un janta azi pe la 3 :"> ... am facut doar cercul, sper sa o termin in noaptea asta si sa vi-o arat :>(janta) |
1 Attachment(s)
imi pare rau pt dublu post dar n-am incotro:D
orcium roata promisa, nu am terminat ca nu mai scrie markerul :D |
incearca sa o faci dintr-o perspectiva :-)
|
uitate si al desenu ce ti lam postat ca ti-am dat cateva exemple..cum se vad rotile...e facut rpd...is din mai multe pozitii...
|
stai asa ... momentan am incercat sa fac unu asa sa vad si eu cum imi iese o sa incerc sa fac si dintr-o parte :>
|
draguta, dar... :-s atat... toata greutatea masinii trebuie sa se tina pe spitele alea asa finute?... uite-te la jante pe net, si o sa vezi legatura spite-centrul rotii... daca tot te chinuiesti sa le faci, fa.le sa fie si functionale, nu numai estetice...
[discul si etrierul, cam micute -parerea mea] :) spor! |
1 Attachment(s)
Buna seara, buna seara :D
Noua creeate :)):)) ... cam varza ea ( seamana cu masina tatalui lui dexter :>) Din poza se observa ca a fost rasturnata =)) EDIT: si dupa ce am studiat-o un pic :suspiciou vad ceva ciudat la parbriz :oops: |
Quote:
|
:-? ... ahi ca incerc acum si il postez iar :)):))
|
| All times are GMT +2. The time now is 04:30. |
- Copyright 2026 4Tuning