Forum 4Tuning

Forum 4Tuning (https://forum.4tuning.ro/)
-   Freehand - Desene de mana (https://forum.4tuning.ro/163-freehand-desene-mana.html)
-   -   Desenele mele: Vali (https://forum.4tuning.ro/163-freehand-desene-mana/142011-desenele-mele-vali.html)

segundo 14-09-09 16:27

Re: Desenele mele: Vali

1 Attachment(s)
hai ca nu-i asa greu cu liniile.

a) linia orizontului
b) inaltimea reala a obiectului (masinii)
c) limitele obiectului
d) laturile obiectului ( lateral spate )
e) inaltimea reala a obiectului ( in spate)
f) obiectul in sine tridimensional

vali_iceman 14-09-09 16:48

He he ... multumesc >:D<

segundo 14-09-09 23:20

n-ai pentru ce, sper sa te ajute.
daca mai ai intrebari nu ezita sa le pui. chiar daca nu stiu eu, tot e cineva care o sa stie sa-ti raspunda :D

dushkifall 15-09-09 20:17

io iti zic sincer...deseneaza u mult...2 masini pe zi j o sa vezi k liniile alea nici nu o sa mai trebuie sa le tragi..sincer..te pricepi..incearca sa dai mai multe detalii...umbre sub masini..incearca sa faci sa se vada j nitel in interior....talentul vine o data cu munca...multa munca

vali_iceman 15-09-09 22:17

Quote:

Originally Posted by dushkifall (Post 2642661)
io iti zic sincer...deseneaza u mult...2 masini pe zi j o sa vezi k liniile alea nici nu o sa mai trebuie sa le tragi..sincer..te pricepi..incearca sa dai mai multe detalii...umbre sub masini..incearca sa faci sa se vada j nitel in interior....talentul vine o data cu munca...multa munca

multumesc ... asta am sa fac sa desenez din ce in ce mai mult, cu toate ca imi este greu, dimineata sunt la scoala (cls 12),dupa aceea o ajut pe mama la munca ...

R3chin 15-09-09 23:17

Quote:

Originally Posted by vali_iceman (Post 2643069)
multumesc ... asta am sa fac sa desenez din ce in ce mai mult, cu toate ca imi este greu, dimineata sunt la scoala (cls 12),dupa aceea o ajut pe mama la munca ...

daca esti pe a 12....invatza:| ca acuma am termiant si eu...cu bacu:P succes! sa aud de bine:>

vali_iceman 15-09-09 23:19

sa fie :D ... o sa incerc sa le fac pe toate :D, momentan e chin :)) ... trebe sa imi iau carnetu invat si acolo, si sc etc etc etc

si sa fiu on topic :D ... am inceput sa fac un janta azi pe la 3 :"> ... am facut doar cercul, sper sa o termin in noaptea asta si sa vi-o arat :>(janta)

vali_iceman 16-09-09 00:33

1 Attachment(s)
imi pare rau pt dublu post dar n-am incotro:D

orcium roata promisa, nu am terminat ca nu mai scrie markerul :D

segundo 16-09-09 00:35

incearca sa o faci dintr-o perspectiva :-)

R3chin 16-09-09 09:12

uitate si al desenu ce ti lam postat ca ti-am dat cateva exemple..cum se vad rotile...e facut rpd...is din mai multe pozitii...

vali_iceman 16-09-09 13:02

stai asa ... momentan am incercat sa fac unu asa sa vad si eu cum imi iese o sa incerc sa fac si dintr-o parte :>

blue macca 17-09-09 15:38

draguta, dar... :-s atat... toata greutatea masinii trebuie sa se tina pe spitele alea asa finute?... uite-te la jante pe net, si o sa vezi legatura spite-centrul rotii... daca tot te chinuiesti sa le faci, fa.le sa fie si functionale, nu numai estetice...
[discul si etrierul, cam micute -parerea mea]
:) spor!

vali_iceman 22-09-09 21:43

1 Attachment(s)
Buna seara, buna seara :D

Noua creeate :)):)) ... cam varza ea ( seamana cu masina tatalui lui dexter :>)

Din poza se observa ca a fost rasturnata =))

EDIT: si dupa ce am studiat-o un pic :suspiciou vad ceva ciudat la parbriz :oops:

HotIceAndu 22-09-09 21:47

Quote:

Originally Posted by vali_iceman (Post 2661227)
Buna seara, buna seara :D

Noua creeate :)):)) ... cam varza ea ( seamana cu masina tatalui lui dexter :>)

Din poza se observa ca a fost rasturnata =))

linia de sus a parbrizului trebuie sa mearga tot in punctul din stanga. reface si o sa vezi ca nu o sa mai para asa de rasturnata. cred ca ar trebuisa se veda si putin din a doua roata din fata. da grosime rotilor, rotunjeste-o si pe cea din spate si o sa vezi ca o sa se schimbe mult aspectul ;) serios :D

vali_iceman 22-09-09 21:50

:-? ... ahi ca incerc acum si il postez iar :)):))

All times are GMT +2. The time now is 04:30.

- Copyright 2026 4Tuning