![]() |
Re: Daewoo Cielo 1996 - GL 99 ENE
ing3r o sa vina si momentul ala.
|
Cu acordul tau, imi voi exprima si eu parerea referitor la ceea ce vrei sa faci:
Incepand de la exterior si pana la motor, masina nu trebuie sa arate sau sa sune ca un tractor. De aceea sfatul meu ar fi fara eleroane, praguri si spoilere imense, fara prize de aer neoane si alte nebunii. Negru mat este la moda, insa nu da bine pe orice masina. Cielo nu se incadreaza in categoria asta. incearca o culoare sobra, care sa dea o oarecare eleganta masinii. Cu jante pe 15 - 16 la un motor stock ai un demaraj ceva mai slabut, insa viteza si stabilitatea in curbe vor fi ceva mai mari. O suspensie sport e binevenita doar daca vrei sa tii masina doar pentru sambata si duminica, mai bine zis ca o a doua masina. Poti face totusi un compromis sa cumperi arcuri sport si amortizoare pe gaz. Astfel suspensia nu va fi atat de rigida si rinichii vor fi la locul lor:-) Cat despre motor d.p.d.v. economic eu zic sa-l lasi cel care l-a montat fabrica, cu mici modificari: scoate filtru sport ca nu te ajuta cu nimic (e doar un efect placebo) si produce numai zgomot si baga-i o admisie directa pana in filtrul de aer stock, da avans la distributie, schimba injectoarele cu unele de Espero de 1,8 sau Opel 2,0, ia din planul chiulasei 1,3mm si schiba eventual si axa cu came cu una Ruville. Imbunatatirea performantelor vor fi semnificative, dar nu de genul a 150hp. Daca vrei sa folosesti masina doar pentru curse, atunci iti dai seama ca nimic nu mai e valabil din ce am spus eu si decat sa te complici, mai bine o vinzi pe a ta, mai pui ceva bani si cumperi ERD-ul ca e de vanzare. |
Pas, raman la ce mi-am propus.
|
Pai, ce stie el, ca doar nu a facut el pasii astia inaintea ta!
Arunca un ochi totusi la topicul despre masina lui si daca nu iti place, deabia atunci tine-o una si buna, cu leji, luminite sub masina, abtibilde si eleroane de avioane :) PS: uite el cum are grija de motorul ala si neavand vreun tuning pe la el, decat ca il intretine ca la carte si sunt sigur ca iti da fum :) |
Quote:
|
Sunteti comici unii dintre voi. Nu intelegeti un lucru mie nu imi place tuningul finut, cum ii ziceti voi...eu nu am zis ca sfaturile lui nus bune, nu am zis ca masina lui e mai slaba, nu am postat pe forum de dragul de a ma afla in treaba, prob voastra e ca, voi definiti tuningul in ceva simplu la naiba mi-am pus geamuri fumurii am pus niste jante am schimbat cv la motor gata frate am masina tunata stai asa am uitat sa precizez imi pun si stick. de la 4tuning si gata. Ti-ai pus vreodata intrebarea asta: Oare de ce astia de afara au masinile asa frumos tunate un body kit bestial si merge asa de repede masina..ce fel se aude la motor bov-ul as fi vrut si eu sa am asa ceva....iti zic eu ca asa iti pui intrebarea si precizezi ca ai vrea si tu..si acum vii si iti dai cu parerea ca, ceea ce zic eu nu e adecvat sau cer prea multe...acuma nu stiu asta e doar parerea mea despre unii dintre voi cum voi aveti pareri despre ideile mele. Un lucru trebuie sa il stii inainte sa vorbesti trebuie sa si cunosti, nu vorbi inainte sa vezi faptele. Orice e posibil!
P.S Mi-a fost frica de chestia asta ca vor incepe discutii pe forum in fine sa zicem ca fiecare si-a facut damblaua de acum. Rog unul din moderatori de la Daewoo sa stearga thread asta Daewoo Cielo 1996 GL 99 ENE ms anticipat. |
Esti sigur ca il vrei inchis?
later edit: la cererea initiatorului, Topic Inchis! later, later edit: ai uitat sa-l si inchizi :lol: |
| All times are GMT +2. The time now is 16:33. |
- Copyright 2026 4Tuning