![]() |
Re: Ford Fiesta MK3 1.4 - furnica
2 Attachment(s)
updates
la prima zapada de cand am vopsit-o..pana acum a stat in garaj :D a iesit ceva de capu ei sau..mai bine o lasam balta? |
Salut.Mie imi place mult fata masinii, ii sta mai bine cu bad boy look.Pe spate ai putea sa pui o bara de Fiesta Mk4(modelul urmator), ai acolo spatiu pentru numar si cred ca i-ar sta mai bine.Am si cateva intrebari:1.Eleronul l-ai pus acum de cand ai revopsit masina sau il aveai? 2.Usa portbagajului era deschisa in poza?(mi se pare ca e prea mare spatiul dintre usa si triple)3.Ce planuri mai ai pentru masina?
Bafta! |
1 eleronul a venit cu masina
2 hayonul era deschis 3 momentan e intr-o revizie tehnica la mecanic, unde o sa schimb pompa de apa, distributia, ceva garnituri si ce o mai fi si dupaia vad eu |
hai ca a iesit bine giubi! :D
asteptam sa iasa pe strada din nou. |
5 Attachment(s)
masina a primit prima baita dupa vopsitorie, si am apucat sa ma minunez si eu de culoarea de sub praf
ce parere aveti de furnicuta harnicuta? :D |
Quote:
|
ce ziceti, daca i-as pune o folie neagra as strica aspectul? ea are geamurile verzui din fabrica
urmeaza sa ii vopsesc si barile negru mat ca arata destul de urat acum spalacite asa |
saptamana asta am mai mesterit cate ceva pe la masina
-i-am vopsit barile, si partile de sub bari - am luat o grila la radiator ca nu avea si arata urat...vine super frumos acum -i-am schimbat filtrul de benzina ca parea imbacsit -i-am luat alt buson la rezervor ca al meu era pe principiul...surubelnita :D - plus alte nimicuri weekendu asta revin si cu poze dupa ce ii fac o baita ca acum e destul de prafuita |
3 Attachment(s)
nu pot da edit deci...
|
sal frumoasa masina....
adauga id meu sa te intreb cate ceva,,,,cata_vic87! |
masina am vandut-o, deci se poate inchide topicul .
multumesc intru foarte rar pe net |
| All times are GMT +2. The time now is 19:34. |
- Copyright 2026 4Tuning