![]() |
Re: Dacia Logan - CarLine tuning
fata fain ... spate cam simplutz .... si pret cam mare ..
|
pret mult prea mare
fata de ce cel de la pilot care e mult mai frumos acesta pare prea simplu neimpresionand cu nimic si prea scump |
E bine k totusi s'a ajuns sa se faca ceva in strainatate pt dacia...ma refer la tuning
|
zanga, nu se rastoarna, s-au chinuit sa-l rastoarne, au vrut sa faca treaba asta
eu am o dacie 1300, si la 60km/h iti fac ceea ce au facut ei si nu se rastoarna |
e destul de bun si aratos
|
dar tot cel de la pilot e mai bun
|
si mai ieftin.....si e mioritic,etc
|
frumos ,orcum se vede ca dacia a progresat in ultimi 3 ani
sper sa o tine tot asa................ |
Dragutz kitul dar totusi eu as renunta la radiatorul specific Logan... pentru fata... pragurile si spatele cer modifcari majore... Gentile sunt interesante :)
Cat despre rasturnarea loganului.... haha asta e buna... am luat curba cu el cu 120 km/h ploaie torentiala si nici nu a scartzait dar sa se rastoarne. Este adevarat o curba mai usoara. |
dacia tata,eterna dacia asta nu moare niciodata sa mor faci sport extrem cu dacia,are motor pe folie are detoate,viata lunga,nuconsuma mult
|
Este destul de simplutz facut loganul... La ce pret au bagat la ele cred ca puteau face si ceva mai frumos(mai nou\ciudat\diferit fata de ce s-a tot facut pana acum):D
Cat despre acest tuning care vad ca il fac mai toti, pun praguri lipite cu super glue, si modificat umpik la spoiler fata\spate si gata pun pretu...nu prea ma dau in vant dupa asa ceva... Ar fi ceva daca ar sta si ar lucra la ele mai mult dar sa iasa ceva mai diferit de ce este pe piata.(parerea mea) Deja modificarea spoilerelor si pus praguri e ceva destul de banal in tuning.Mai ales daca stai si te gandesti ca masina o sa mearga tot prin romania si acele praguri si coborat spoilere o sa se duca la prima groapa in care dai...:) |
cam mult $
|
jantele care sunt in masina din postul lui RoSonic sunt DEZENT? , daca nu poate sa imi dea simie cineva informatzii despre ele dimensiuni si pretz intr-un pm? multumesc
|
+ceva proiectoare,arata si mai bine la fata,spatele---simplu,dar nu arata rau
|
merita toti banii
|
| All times are GMT +2. The time now is 03:41. |
- Copyright 2026 4Tuning