![]() |
Re: Masini de peste 1 mil euro prezentate de Midnight Racers!!
Quote:
|
Va uram felicitari si va asteptam pe locul doi!:lol: :lol: :lol:
Primii tot noi! |
sa mor eu..daca inteleg atacurile astea subtile...indreptate fara sens de la unii la altii..:)) mai potoliti-va...o sa fie..frumos...o sa castige cine o sa fie mai bun...o sa fie masini tari...poate cele mai tari...dar asta se va decide atunci..pana atunci nu isi au sensu polemicile astea..care duc inevitabil la certuri..:)) bravo MR...si eu sunt curios ce masini o sa vad acolo la standu MR...
|
Quote:
https://forum.4tuning.ro/showthread.p...........poatea ca nu lai vazut . CU RESPEKT MIKUTZU!!! |
Sebastian .. doar atat spun... Locul doi nu inseamna "I"... de cate ori sa iti explic... dar dak nu vrei sa intelegi k tu incurci "I" cu "II"... atunci bine.. ne vedem pe locul "II"... adik "I".. adica... vei intelege tu atunci:)) .. pana atunci... see yaaa... wouldn't want to be yaaa...:))
|
Quote:
https://forum.4tuning.ro/showthread.php?t=13947 Asta trebuia sa scrie mai sus micutzu doar ca nu a dat un " " intre link si ".............." |
Quote:
|
Quote:
Merge si cum a scris micutzu :P |
Quote:
Sigur ca era o gluma si de fapt vroiam sa va felicit, dar asa mai reusesti sa scoti la lumina caracterul unora. Nu ca nu as cunoaste marfa.:lol: Sigur ce m-a deranjat putin este chestia cu valoarea peste un milion, nu contest or fi si 3 milioane de euro insa pentru uni valoarea sentimentala a masinilor nu cred ca este usor de estimat in cifre reci. Oricum cred ca nu s-a pus la calcul si Ritmoul rosu al presedintelui vostru.;) |
Quote:
...oricum ...stii tu cine cedeaza primii ...asa k ...... don't panic, be peaceful ! ;) |
Quote:
...oricum ...stii tu cine cedeaza primii ...asa k ...... don't panic, be peaceful ! ;) |
Quote:
|
Quote:
|
Misto :lol: :lol: :lol: :!:
Cu cerculetele sta mai rau se misca mai lent si ies melculete.:D Serios ce naiba doar voi vorbiti de ce o sa faceti? Nu era mai bine sa fiti o surpriza, mai ales ca acum sunteti un club respectabil? |
uite ma gandeam fix in momentu asta ..... io chiar nu inteleg .... dc ne tot "mankm" unii pe altii de cur si ramanem tot jos... cand putem fi si noi mai uniti si ...sa iesim si noi in lumea buna cu masini care sa nu ne facem de ras ... ma refer peste hotare ! ! !
VA ROG ZICETI-MI SI MIE DACA SUNT NEBUN !!!! :| Astept un raspuns de la voi in sensul asta andrei si sebastian !!! |
| All times are GMT +2. The time now is 19:11. |
- Copyright 2026 4Tuning