![]() |
Re: Facelift pentru Volvo C70
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
De 2.5 aspirat nu gasesti nici pe Volvo. Cele de pe Volvo la motorul de 2.5 sunt turbo si T5, exemplu ti-l pot da pe cel care echipeaza C70 in prezent este un T5 de 2.5. Insa exista si motoare aspirate la Volvo de 2.4i, 1.8i, 3.2i, V8 de 4.2i, si diesele D5. Oricum un motor turbo e mult mai tare decat unu aspirat. Iti spun din experienta mea, ca am mers cu un 2.4i si nu e atat de fasnet ca un turbo de 2.0T. Daca ai ocazia de-a cumpara un Volvo cu 2.5 motor ala va fi T5 si no sa fi dezamagit de acel motor, iti scoate cel mai bun timp si ai putere atunci cand ai nevoie. Trecut - Fuziunea Volvo si Renault a inceput inca din anii '90 cand Volvo a avut o intentie de-a cumpara Renault, iar Renault pe vremea aceia construia motoare diesel, toate modelele Volvo de generatie veche si S40 vechiul model erau echipate cu motoare diesel de la Renault. Iar Renault a avut cateva motoare de capacitate mare de la Volvo, insa cumpararea acestuia a esuat ca nu s-au inteles la pret si s-a rupt legatura. In 2000 Volvo a cumparat divizia de autocamioane si utilaje Renault, iar in 2003 Renault a cumparat 12% din actiunile Volvo ca participatie in proiecte si dezvoltare a acestora. Deci Volvo si Renault mai colaboreaza, insa e ceva minoritar acolo. Si Renault sunt masini foarte bune, dar ca fiecare masina/marca au cate un minus. Probabil sti ce inseamna intretinere la Renault, nici Volvo nu prea sare departe, intretinerea e la fel ca a celor de la Renault, in functie de model. Sper sa intelegi ce am vrut sa zic. Multumesc!!! si bafta!! |
Quote:
|
da... vorbeam de motorul Volvo.. ha ha.. :-P
mersi de info Thomas de pretutindeni... :-) |
Foarte tare, daca mai insistau putin si pe partea spate era chiar magnifica masina
|
Deja mi se pare exagerat.
La C30 nu mau convins. Iar acum, cu C70-ul, sunt chiar dezamagit... C70 era o masina foarte frumoasa, asta e... banala. As zice chiar ca au americanizat C70-ul! |
Quote:
Sunt curios cum vor arata viitoarele XC90, si S40/V50 ca astea au mai ramas de reinoit. |
Sunt cam de o parere cu tine. Chiar daca nu se vede clar in postul meu. > Defapt, ai dreptate, C70 era deja americanizat oleaca. Dar acuma e si mai relevant faptul asta!
Da, tare curios sunt sa vad urmatoarele facelifturi :| |
Quote:
Pentru S40/V50 au primit facelift in 2008, peste 2-3 ani ar trebui o gama complet noua. Dar sper sa ia un design mult mai placut ochiului mai atractiva. Volvo n-au fost niciodata masini nereusite, mai ales cand a fost vorba despre siguranta, si nici ca motoare, dar conteaza mult si aspectul exterior. Sincer la interior mi-au placut la aproape toata gama. Au ei un stil al lor aparte nu prea seamana cu toti. |
Quote:
|
Volvo C70 defileaza la Frankfurt
13 Attachment(s)
Volvo C70 defileaza la Frankfurt
Suedia si-a trimis reprezentantul pe podiumurile show-ului din Frankfurt, si nu oricum, ci fara acoperis. Noul C70 s-a lasat admirat in standul suedezilor, puritanii Volvo fiind destul de sceptici in ceea ce priveste acest nou model, “frate” de design cu VW EOS. Prima reactie este discutabila, asteptam vanzarile pentru a hotari daca modelul este unul de succes sau nu. |
Pana la urma nu mai zici nimic, dar tot uratel mi se pare. Uite ce vad eu in poza Volvo XC60 ala e misto....:X
|
Daca si asta e urat...:shock::shock::shock:Mie imi place:love:
|
Quote:
|
| All times are GMT +2. The time now is 11:09. |
- Copyright 2026 4Tuning