![]() |
Re: [My Scoot] Peugeot V-Click
cum ai reusit sa faci aia .. ?
|
Pai nu am facut eu,mi-a puso mecanicu:-?? e un fel de cutiuta asa si sa baga in toba !!!Nuj cum sa explic!!!!
|
nu ai si tu niste poze .. sau sa cauti pe net niste poze.. ?
|
Eu stiu pe cineva are o dacie 1310 modificata de raliu cu motor de renault fuego sau ceva in genu si si-a pus pe toba , o bujie si cand ii da scanteie , scoate flama
|
Pune si tu un filmulet sa vedem si nooi cum se aude, ca e prea tare chestia cu rateurile, si eu mi-as pune asa ceva pe al meu. ;)
|
ATENTIUNE NATIUNE!
Se pleaca sambata la sinaia!(Ploiesti-Sinaia-Campulung-Targoviste-Ploiesti),care va incumetati,astept sa imi ziceti ori pm ori la id banel_2peu!!!!!!!! Total: 250km....luati-va mancarik,curele:)),si ce mai stiti voi ca aveti nevoie!!!!Multumesc si va asteptam !!!Locul,ora si alte chestii vb pe id sau pm!!!! |
Nu merge nimeni?
|
nu prea sunt oameni din ploiesti .. poti sa te interesezi de cum se numeste chestia aceea pentru rateu ?banuiesc ca cu un telefon ai aflat... multumesc
|
Robertino dami add la banel_2peu,si vb!!!!
|
arata foarte bine scutterul:D bafta cu el si sa ai grija...apreciez ce i-ai facut la estetica:x
asfalt uscat |
1 Attachment(s)
MS!!!!!Am venit cu asa zisul video cu rateorul:))..dar nu a iesit bine pt. ca nu am facut eu l-a facut un prieten si nu a stiut bine!Maine o sa fac altul si o sa il postez!!!!!!!!
|
10 Attachment(s)
Tova veche pusa pe el,montat carb de 21 mikuni!!!Se simte!!!!!Consum 3,5% max,ce sa zic???Imi place:Xaaa si pzoe noi:D:))
|
observ ca nu numai typhoonul meu face echipa cu v-click;))
frumos scuterul ai grija de el ca e superb;)) |
Gilera lu tov asta nu ii fuge mai mult de 70,avea set de 49 tot 70,i l-a alezat are pistonu de 58/59 si tot atat de ce nu stiu!!!!!Dami add la banel_2peu,,Cristy!!! Ms mult!!!!
|
Quote:
nu mere pm asa ca daca deranjaza postul poate fi sters dupa ce a fost vzt de cel care a facut topicul.....numai bine |
| All times are GMT +2. The time now is 05:04. |
- Copyright 2026 4Tuning