Forum 4Tuning

Forum 4Tuning (https://forum.4tuning.ro/)
-   Iasi (https://forum.4tuning.ro/36-iasi.html)
-   -   Noi vs Politia ; Politia vs Noi (https://forum.4tuning.ro/36-iasi/140476-vs-politia-politia-vs.html)

skimpy 29-09-09 17:38

Re: Noi vs Politia ; Politia vs Noi

unde te crezi? in wild west?
ai avut tu noroc de niste ingineri plictisiti/obositi. e lege data, iti iei amenda daca o incalci. de cand mi-am pus foliile pe spate tot am asteptat acea zi.

1 singura chestie. sa nu te culci pe-o ureche

skimpy 15-10-09 11:44

La plimbare in Iasi de Sf Parascheva

Mesajde skimpy » Mie Oct 14, 2009 9:46 pm
Trafic mai ceva ca in Bucuresti, persoane neexperimentate la volan, iar celelalte persoane sunt "experimentate" numai cu traficul lejer, nu crima ce a fost zilele astea in Iasi.

Bineinteles, mi-am gasit si eu sa ies de la serviciu, si, o tanara domnisoara, aflata pe banda 2, tot tragea sa faca dreapta pe banda 1 si de 2 ori am evitat sa nu se urce pe mine.
Bineinteles, a 3-a oara a fost norocoasa, pentru ea, ca m-am ferit de ea si am intrat in fundul unui Vw Transporter de la Politieeeeeee :D

Pagube minore la mine, suportul de numar crapat si numarul indoit dupa spoilerul Vw-ului, dar saracul transporter de la politie s-a ales cu spoilerul crapat pe jumate :D

asadar, 3 puncte penalizare pentru mine si 4 puncte de amenda.
O promisiune pentru mine si o rugaminte pentru voi: Daca vrea cineva sa intre in voi si voi circulati regulamentar, nu cedati. Nu de alta, dar platiti amenda ca ati scapat un desimtit de amenda....

Poze n-am facut la spoiler, dar era distrus

Sa-mi spuneti COP KILLER de azi :) :)

Bogdan.IS 15-10-09 20:51

dintre toate masinile de pe strazi , tu lovesti dubitza politiei :) , esti baftos :P

ktalyn 19-10-09 20:31

si nu i-ai dat-o cu calea ameabila? :)))

CiRiNeL 20-10-09 23:48

Quote:

Originally Posted by GAby645 (Post 2677336)
nu are ce sa iti faca pentru folia spate, eu am trecut prin rar cu folie pe geamurile spate si luneta neomologate si nu mi-au zis nimic, s-au uitat la cele de pe fata sa nu fie foliate !

si eu am trecut la fel prin rar...ba chiar i-am intrebat...nu au nimic impotriva foliei de pe luneta si geamuri spate?? am primit un rasp care m-a lasat uimit pe moment...au zis ca rar-ul nu are treaba cu foliile pe spate...doar sa nu am pe fata...insa rutiera are treaba si cu cele pe spate daca nu sunt omologate

morpheusmaster 21-10-09 12:16

Quote:

Originally Posted by CiRiNeL (Post 2737360)
si eu am trecut la fel prin rar...ba chiar i-am intrebat...nu au nimic impotriva foliei de pe luneta si geamuri spate?? am primit un rasp care m-a lasat uimit pe moment...au zis ca rar-ul nu are treaba cu foliile pe spate...doar sa nu am pe fata...insa rutiera are treaba si cu cele pe spate daca nu sunt omologate

Pai cum vine asta?

FLAME 21-10-09 12:33

Quote:

Originally Posted by morpheusmaster (Post 2738221)
Pai cum vine asta?

deci ai voie sa iti pui folie pe spate,daca este omologata...asta am inteles eu:-)

CiRiNeL 21-10-09 15:34

Quote:

Originally Posted by morpheusmaster (Post 2738221)
Pai cum vine asta?

adica rarul nu iti zice nimic chiar daca nu ai aprobare pe spate...pe ei nu ii intereseaza decat daca ai sau nu folie pe fata...insa rutiera se agata de orice...si ei cer aprobare

morpheusmaster 21-10-09 21:55

Quote:

Originally Posted by CiRiNeL (Post 2738742)
adica rarul nu iti zice nimic chiar daca nu ai aprobare pe spate...pe ei nu ii intereseaza decat daca ai sau nu folie pe fata...insa rutiera se agata de orice...si ei cer aprobare

Pai eu asta intreb...asta cum vine? In baza carei legi cer ei aprobare??? Ca pana acum mancau 2k ca trebuie autorizatie rar...daca raru nu are nici o treaba cu chestia asta in baza carei legi se leaga ei de folie?

& btw...folia pe geamurile spate si haion este perfect legala. Poti sa iti pui si tabla din punct de vedere legal

CiRiNeL 22-10-09 02:33

nu as putea sa iti raspund ca nici eu nu am inteles...eu doar am zis ce raspuns am primit din partea celor de la rar

skimpy 22-10-09 12:23

Quote:

Originally Posted by ktalyn (Post 2733511)
si nu i-ai dat-o cu calea ameabila? :)))

teoretic da, ar fi si plecat daca nu le spargeam spoilerul. dar ei, fiind in "misiune" (monitorizau omuletii de la paraschiva) si eu stricandu-le masina - pe inventar, semnatura, pana mea - ei erau direct raspunzatori.

si na, am platit amenda, legenda ucigasului de politisti continua, bomba mea rezista :D

skimpy 26-10-09 14:15

https://www.youtube.com/watch?v=4XLaV...layer_embedded

in locul agentului de circulatie scoteam pistolul si o legitimam, eventual spargeam un cauciuc, doua :D

e prea de tot

skimpy 05-11-09 15:40

se intampla in iasi, in timp ce noi, participantii la trafic, ne-o luam in freza pentru orice.

http://www.newsiasi.ro/eveniment/Sti...a-rutiera.html

andreyutzu 06-11-09 12:53

ba baiatule daca ne opreau pe noi nici nu se uita si iti punea amenda...adevarul ca in Romania se face orce cu bani si relatii

1300 06-11-09 20:06

Si uite asa prindem noi mai mult dispret fata de ei.
:D
EU coboram buciumul dupa o urcare in forja si m-a tras pe dreapta acolo in statie,masina avea buba vezi: verde+curul roz (care nu depaseste 30% din suprafata) si jantele dublate.In mintea mea am zis:Am pus-o!! vine omu la masina imi zice sa-i arat actele si ca pute a placute, prima data ii spun ca nu am cretificatul la mine,el incepe sa rada si mi-l mai cere odata.Eu baiat simtit am zis asta este..i-l dau + permisu....se duce la tigaie sa verifice.Vine inapoi la masina si imi zice ca vroia doar sa vada daca am itp-ul valabil.Si ceilalti politisti din logan tipau la el de peste strada "Ba,ba intreaba-l din ce an e masina!!!!" si eu raspund "E din 74'.La care agentul zice ca am noroc ca le-a placut masina si ca sunt din ce in ce mai rare, bla blabla. A zis ca nu poate sa ma lase asa fara nimic...si mi-a dat avertisment pentru centura.

Pana la urma si vorba dulce mult aduce! Toti suntem oameni.

All times are GMT +2. The time now is 23:16.

- Copyright 2026 4Tuning