![]() |
Re: Noi vs Politia ; Politia vs Noi
unde te crezi? in wild west?
ai avut tu noroc de niste ingineri plictisiti/obositi. e lege data, iti iei amenda daca o incalci. de cand mi-am pus foliile pe spate tot am asteptat acea zi. 1 singura chestie. sa nu te culci pe-o ureche |
La plimbare in Iasi de Sf Parascheva
Mesajde skimpy » Mie Oct 14, 2009 9:46 pm Trafic mai ceva ca in Bucuresti, persoane neexperimentate la volan, iar celelalte persoane sunt "experimentate" numai cu traficul lejer, nu crima ce a fost zilele astea in Iasi. Bineinteles, mi-am gasit si eu sa ies de la serviciu, si, o tanara domnisoara, aflata pe banda 2, tot tragea sa faca dreapta pe banda 1 si de 2 ori am evitat sa nu se urce pe mine. Bineinteles, a 3-a oara a fost norocoasa, pentru ea, ca m-am ferit de ea si am intrat in fundul unui Vw Transporter de la Politieeeeeee :D Pagube minore la mine, suportul de numar crapat si numarul indoit dupa spoilerul Vw-ului, dar saracul transporter de la politie s-a ales cu spoilerul crapat pe jumate :D asadar, 3 puncte penalizare pentru mine si 4 puncte de amenda. O promisiune pentru mine si o rugaminte pentru voi: Daca vrea cineva sa intre in voi si voi circulati regulamentar, nu cedati. Nu de alta, dar platiti amenda ca ati scapat un desimtit de amenda.... Poze n-am facut la spoiler, dar era distrus Sa-mi spuneti COP KILLER de azi :) :) |
dintre toate masinile de pe strazi , tu lovesti dubitza politiei :) , esti baftos :P
|
si nu i-ai dat-o cu calea ameabila? :)))
|
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
& btw...folia pe geamurile spate si haion este perfect legala. Poti sa iti pui si tabla din punct de vedere legal |
nu as putea sa iti raspund ca nici eu nu am inteles...eu doar am zis ce raspuns am primit din partea celor de la rar
|
Quote:
si na, am platit amenda, legenda ucigasului de politisti continua, bomba mea rezista :D |
https://www.youtube.com/watch?v=4XLaV...layer_embedded
in locul agentului de circulatie scoteam pistolul si o legitimam, eventual spargeam un cauciuc, doua :D e prea de tot |
se intampla in iasi, in timp ce noi, participantii la trafic, ne-o luam in freza pentru orice.
http://www.newsiasi.ro/eveniment/Sti...a-rutiera.html |
ba baiatule daca ne opreau pe noi nici nu se uita si iti punea amenda...adevarul ca in Romania se face orce cu bani si relatii
|
Si uite asa prindem noi mai mult dispret fata de ei.
:D EU coboram buciumul dupa o urcare in forja si m-a tras pe dreapta acolo in statie,masina avea buba vezi: verde+curul roz (care nu depaseste 30% din suprafata) si jantele dublate.In mintea mea am zis:Am pus-o!! vine omu la masina imi zice sa-i arat actele si ca pute a placute, prima data ii spun ca nu am cretificatul la mine,el incepe sa rada si mi-l mai cere odata.Eu baiat simtit am zis asta este..i-l dau + permisu....se duce la tigaie sa verifice.Vine inapoi la masina si imi zice ca vroia doar sa vada daca am itp-ul valabil.Si ceilalti politisti din logan tipau la el de peste strada "Ba,ba intreaba-l din ce an e masina!!!!" si eu raspund "E din 74'.La care agentul zice ca am noroc ca le-a placut masina si ca sunt din ce in ce mai rare, bla blabla. A zis ca nu poate sa ma lase asa fara nimic...si mi-a dat avertisment pentru centura. Pana la urma si vorba dulce mult aduce! Toti suntem oameni. |
| All times are GMT +2. The time now is 23:16. |
- Copyright 2026 4Tuning