![]() |
Re: Provocari
salutare people...unde faceti voi curse ca ma bag si eu :D... am un matiz si vreau sa ma iau la trānte cu unul dintre voi :P astept post pe forum
|
OH , DA !!!
vrei sa facem ceva curse ? pai noi astia cu masini de sute de zeci de catralioane de cai putere ne intrecem numai pe mii de parai frate. te tine buzunaru ? eu am supra si tu vii cu matiz la mine ? |
Salutare.
Esti..... politist? Lucrezi in politie? |
Quote:
|
Quote:
|
cur.. ce ? curse ? ce curse frate ?
nu exista asa ceva ... te crezi in USA frate ? numai acolo se face asa ceva. daca ar fi sa ne intrecem cel mai probabil am face-o in zona de la papadie la arcada ... da ... sigur acolo. sa te uiti dupa noi cand trecem , da ???????????????? |
@shadow big fucking loooooooool
@CHARON Dai pe google ma ! |
frate cand imi cumpar un skyline GT-R ma dau si cu tine cu supra...pana atunci ma joc cu matizul..asta e ...eu sunt la clasa A1 sau cel mult A tu joaca-te cu rechinii aia mai mari...:-P
|
apropo...nu sunt politist...am matiz ai uitat..politistii au bani de masini mai tari
|
am un matiz alb modificat putin...filtru de aer si evacuare de la pilot...s-ar putea sa ma fi auzit prin gl...
|
apropo am o intrebare...s-a infiintat prin gl sau br vreun club ceva de race k se tot leaga politia de mine cu evacuarea si vreau sa ma fac membru ... am auzit k dc esti membru nu prea mai are ce sa-ti faca
|
frate dc ti-e teama k sunt gabor ai sa ma vezi in seara asta p faleza(p la elice) sau ai sa ma auzi...:-P face ceva zgomot putza asta de masina
|
ai auzit gresit, te f@te chiar daca ai fi schumi; nu e nici un club de race;
eu cu inca un tip vreau sa fac filiala "anonymus racers" in braila, dar asteptam sa vedem ce amatori sunt, primim cu drag si galateni, nu suntem adeptii discriminarilor, am vazut ieri un matiz care behaia ca draq saracul, ala o fi? pe la 17si un pic pe brailei |
aa by the way, aseara in braila, erau 2 patrule vis-a-vis de primarie; si vine un M3 nu dau numere, condus de un baiat cu c@aie, nu dau nume, si ce face frate? pe o bucatica udata de aia cu florile, baga o intoarcere cu drift si valuri chiar in fata lor, apoi dispare, sa vezi ce alergau gaborii la masini sa fuga dupa el :) :) pai de unde atata tupeu sa crezi ca prinzi tu chiar si cu passatul ala nou un m3? :P
|
matizu ala cu neoane pe sub el ?
m-am luat cu tine pe faleza putin , eu am un seat , te-ai tinut bine de mine. |
| All times are GMT +2. The time now is 15:55. |
- Copyright 2026 4Tuning