Forum 4Tuning

Forum 4Tuning (https://forum.4tuning.ro/)
-   Alte cluburi (https://forum.4tuning.ro/51-cluburi.html)
-   -   Instinctive MotorSport (https://forum.4tuning.ro/51-cluburi/140438-instinctive-motorsport.html)

Lucian_GXZ 23-09-09 19:28

Re: Instinctive MotorSport

Am vazut ca va semnatzi pe poze cu ims, am rugamintea sa va gasiti alta prescurtare.. IMS este folosit de noi de vreo 3 ani la Inferno MotorSport...
Multumesc anticipat

justblack83 26-09-09 12:08

a fost o seara perfecta . bun venit noilor membrii. si inca o data zic ptr toti membrii ( totu se face in comun ) stiti la ce ma refer

_wanted_cars_ 26-09-09 12:21

CORECT GEORGE AR TREBUII SA STERGI THE WANTED CARS DE L ASEMNATURA ! TU ACUM ESTI IN ALT CLUB SI AR TREBUII SA ITI REAMINTESC CA NU AI CUM SA FII IN 2 CLUBURI INACELASI TIMP ! ASEARA AM AFLAT DE EXISTNTA ACESTUI CLUB VA DORESC MULTA BAFTA DAR O SA VA MAI IMPIEDICATI DE MINE ASA CA O SA MAI VB ! VREAU CA DEACUM INCOLO SA VA ORGANIZATI VOI CEVA SA NU VA MAI TINETI DUPA NOI FIECARE CU CLUBU LUI ! O SA VREU SA VB CU TINE DACA AI PLACEREA SUNAMA

87MTX 26-09-09 12:23

bah reisarilor cu dashii si carutse...a zis si benny ceva si lucian ceva..si inca nici o modificare

justblack83 26-09-09 12:24

o sa vb nu este nici-o problema . de tinut nu ma tin dupa voi . am persoane care ma suna si imi zic. o sa vb mai multe la un tel .

mero 26-09-09 14:32

87MTX.....daca tu ai ""dashie" cu o "carutsa" drept remorca,asta nu inseamna ca si noi avem...si nu stiu dc incepi cu jigniri...

Lucian_GXZ 26-09-09 16:11

Oare cum iti permiti sa vorbesti asa cu un membru inferno. pune-te in genunchi si corecteaza-ti greselile! 7 matanii!

mero 26-09-09 16:13

LOL?...=)))))))))))).....gata le am facut e bine?=)))

87MTX 26-09-09 17:13

se vede ca esti cam inapt..... din ce am zis eu nu am jignit pe nimeni, nu te-am facut prost ,cretin, idiot, etc, astea sunt jigniri, te simti ?

shobby_ams 26-09-09 21:36

Lucian_GXZ nu permit asa ceva clar? nu conteaza ca esti in inferno motorsport... si tu si eu si membrii acestui forum suntem oameni nu se face diferenta ca esti in MEMBRU INFERNO!

ca si eu pot sa incep cu "suferinte" ... treaba cu IMS nu se mai poate schimba... imi pare foarte rau... o sa facem in asa fel incat sa nu se faca confuzii ... pentru ca si clubul nostru si al vostru au aceleasi initiale nu ne puteti obliga sa ne schimbam numele :)...

este drept ca voi sunteti mai vechi si aveti un ATU....dar nu se face asa ceva... mult noroc tuturor si multumesc celor care ne-au urat de bine :)

Coco G. 26-09-09 21:46

Oricum eu sunt cel mai frumos

shobby_ams 26-09-09 21:47

navem ce sa ii cerem lu ' Coco G... el e frumos :P :))

Coco G. 26-09-09 22:01

Va merge bine baieti, imi place cum ati luat amploare :-). As mai zice eu doua trei vorbe despre cateva fetite de pe forum dar ma abtin, bafta mai departe, o sa va tin companie incepand cu luna Decembrie :D

daffy duck™ 27-09-09 01:09

Quote:

Originally Posted by shobby_ams (Post 2671395)
Lucian_GXZ nu permit asa ceva clar? nu conteaza ca esti in inferno motorsport... si tu si eu si membrii acestui forum suntem oameni nu se face diferenta ca esti in MEMBRU INFERNO!

ca si eu pot sa incep cu "suferinte" ... treaba cu IMS nu se mai poate schimba... imi pare foarte rau... o sa facem in asa fel incat sa nu se faca confuzii ... pentru ca si clubul nostru si al vostru au aceleasi initiale nu ne puteti obliga sa ne schimbam numele :)...

este drept ca voi sunteti mai vechi si aveti un ATU....dar nu se face asa ceva... mult noroc tuturor si multumesc celor care ne-au urat de bine :)

A.C.S Inferno MotorSport ca sa stii.....se poate....daca nu intelegeti cu frumosul, o sa cam cheltuiti ceva bani prin tribunale si altele....si daca incepem cu suferintele.....nu cred ca ai ales cuvantul potrivit

deci va rog frumos sa va gasiti alta prescurtare la numele clubului!!!

87MTX 27-09-09 01:29

Quote:

Originally Posted by shobby_ams (Post 2671395)

te rog sa nu mai vorbesti in necunostiinta de cauza..clubul este legal, numele este inregistrat la OSIM, folosirea numelui, initialelor clubului fara acordul presedintelui Inferno Motorsport este interzisa, nerespectarea poate avea consecinte juridice

All times are GMT +2. The time now is 01:44.

- Copyright 2026 4Tuning