![]() |
Re: Cadillac Escalade vs Bmw X5 4.8is
II da clasa la orice X5, mai putin la spatiu. Revin, comparam o masina sport cu una comfortabila.
|
sincer as fi incercat o alta abrordare al versusului mai repede X5 vs ML vs Tuareg (si/sau alte masini din clasa) si Escaladeul cu Navigator, Excursion, H2 sau unul din clasa respectiva ..... personal nu votez, si mai repede as inclina catre o alta comparatie a masinilor din clasele lor pentru ca asa mi se pare un pic dezechilibrata comparatzia.
|
Quote:
|
nu inteleg comparatia .. pe ce se bazeaza pe pret pe performatze pe consum .. pe LUX ?! ...
|
Comparatie fara sens. Nu potzi sa gasesti un argument pentru una inpotriva celeilalte
|
una mai frumoasa decat cealalta:lol:
|
Escalade e mult deasupra (parera mea:) e un suv care nu inseamna numai putere , ci si clasa si stil...si bineinteles faptu ca e mai robust ii creeaza o imagine superioara x5-ului...mi se pare masina ideala..
|
Acuma serios. Ce are Escaladeu mai bun ca si X5?
Styling - nu Motor - nu Interior - nu Consum - nu Fiabilitate - nu Calitate - nu Daca gasiti ceva sa ma anuntati si pe mine. |
Spatiu. Imi dai o bere GABIBYTE? Glumesc man.
|
Comparatie fara sens.....Nu votez
|
Quote:
|
Shi yo sunt de parere ca topicul ar fi trebuit sa fie facut cu ML de ex shi nu cu Escalade! Intre cele 2 ash alege totushi Escalade
|
Quote:
:D:D:D era si el in trecere mah pe sus in nori pe undeva :)) ONtopic: Escalade este doar un SUV mai mare la dimensiuni decat X5 doar atat in rest motor mare si prost in comparatie cu al X5-ului care este mult mai sportiv.Poate ca, comparatia isi aveam mai mult sensul daca era vb de X5 vs ML. |
Aleg x5.Sincer Escalade nu e cam mare pt Bucuresti ?
|
x5 o masian normala....escalade un camion urat
|
| All times are GMT +2. The time now is 23:52. |
- Copyright 2026 4Tuning