![]() |
Re: CLUB "METEOR TUNING SHOP"
Quote:
|
17 Attachment(s)
Prima intalnire MTS si ceva joaca de-a driftul:))
Attachment 1094636 Attachment 1094637 Attachment 1094638 Attachment 1094639 Attachment 1094640 Attachment 1094641 Attachment 1094642 Attachment 1094643 Attachment 1094644 Attachment 1094645 Attachment 1094650 Attachment 1094651 Attachment 1094652 Attachment 1094653 Attachment 1094668 Attachment 1094669 Attachment 1094670 |
frumos. urmatoarea intalnire cand e ? poate reusesc sa vin si eu
|
Quote:
|
si...clubul? unde e clubul? unde sunt membrii clubului...acolo nu vad decat angajatii si ceva adunatura....plus ceva membri din FRT....
revin la ce spuneam in primele posturi.... daca vrei sa faci un ban, nu ai ales ideea cea mai buna |
va aduc la cunostinta ca AM din ce sa fac bani,ceea ce va doresc din suflet si dv-stra.:))Deasemeni va aduc la cunostinta ca inscrierea in clubul METEOR TUNING SHOP este GRATUITA!!!
renunta la tonul ironic |
Gresit spus "ironic".Cu amaraciune spun,vazand cata rautate exista in tarisoara asta!!!Incerci sa faci ceva,sa AJUTI niste oameni,si se gasesc niste pseudonime(care doar asta vor ramane)sa dea lectii.Lectii,DE CE?!dragi prieteni.Va complaceti in situatia de-a fi catalogati drept "o adunatura",dar imi cenzurati mie postarile?!
|
jos cenzura! :P
|
Quote:
|
Quote:
|
de dragul forumului, si al acestui topic, te poftesc la o discutie, fata in fata, si apoi mai vedem noi cum e cu pseudonimele...si cu altele
|
Quote:
|
Mai oameni buni.... eu zic sa incetati cu toate certurile... poate meteor o sa se convinga ca de altfel si alte persoane care au infiintat asa zise cluburi... ca nu e chiar asa usor sa ti o "adunatura" de oameni uniti si nu e chiar asa usor sa formezi acel club...
Cel mai bine e sa vb face2face si sa rezolvati problema pe o cale cat mai civilizata ;) @meteor: la fel cum a zis si zyzu :) te asteptam la suceava ca sa cunosti mai bine comunitatea 4tuning iasi precum si restu cluburilor (HPRacing, OSMS, CD si cine o mai fi) :) ;) |
Chiar nu-mi sta in caracter sa ma cert cu nimeni:) si vreau sa va spun ca termenul "adunatura" nu-mi apartine... Cat despre Suceava,am spus mai devreme ca nu pot veni pt ca am o nunta.Oricum
MULTA BAFTA! |
Draga Razvan .. eu ca bun prieten al tau si membru din adunatura asta de oameni numita Crazy Drivers Club nu inteleg de ce incerci sa convingi omul ca nu face ce trebuie .. dupa parerea mea mai bine ai fac sa lasi gandul de a corecta pe cineva pentru ca .. desi numi doresc sa aud ca un alt "club " a aparut instantaneu si a disparut cu o viteza si mai mare ... sunt convins ca domnul Meteor va constata singur cum unele persoane vor veni entuziasmate si nerabdatoare de a-si prelua titulatura de membru la inceput iar apo cand se vor plictisi .. se vor retrage incet incet la vechile lor activitati de dinaintea aparitiei acesui " club" dupa cum il numeste el ..
Acum sa transmit o mica explicatie si domnului Meteor .. asa cum si la noi prin club s-au perindat destui pretendenti la titulatura de membru nu multi au reusit sa o obtina .. pentru ca spre deosebire de clubul pe care incerci tu sa il infiintezi in alte parti lumea impune anumite reguli stricte si cere anumite sacrificii de la cei ce doresc sa faca parte din acel club pentru simplul motiv de a cerne pe cei ce nu doresc apartenenta din pasiune pentru sportul cu motor ci doar .. dupa cum a spus si Raz de dragul dea se lauda in cartier la pretenu si pretena ca uite ce tare sunt yo .. in concluzie .. spun sa nu o iei in nume de rau ca cea ce incearca sa ti se spuna e ca e greu sa ai alaturi de tine oameni pasionati cu adevarat .. si ca sfat de la mine .. ai mare grija cum selectezi membri in noul club .. Cam atat de la mine sper sa ne vedem pe strazi va saluta IS ?? BUX!!! |
| All times are GMT +2. The time now is 12:07. |
- Copyright 2026 4Tuning