Forum 4Tuning

Forum 4Tuning (https://forum.4tuning.ro/)
-   Masina mea BMW Seria 3 (https://forum.4tuning.ro/643-masina-mea-bmw-seria-3.html)
-   -   E36 - 66FLY - visul meu devine încet realitate (https://forum.4tuning.ro/643-masina-mea-bmw-seria-3/139794-e36-66fly-visul-meu-devine-incet-realitate.html)

daflyer_oradea 31-08-09 07:08

re: E36 - 66FLY - visul meu devine încet realitate

am revenit...

bad boy nu o sa ii fac, iar spatele mie imi place asa, nu iesea nicicum cu tobele in mijloc, dupa mine, din cauza evazarilor linia laterala spate era prea abrupta...live, zic si eu , ca si Aleks, ca arata mai bine decat in poze...
Multumesc pentru aprecierile si parerile sincere.

Flo_lancer 31-08-09 14:41

faina masina :P tre sa ii face un photosesion, ca pozele astea lasa de dorit :twisted::twisted:

PS noroc cu threadu tau, ca miam facut si eu cont pe 4 tuning. :))

daflyer_oradea 02-09-09 21:57

da pune odata pozele alea...

sprinter 03-09-09 02:14

Salut, felicitari pentru masina, reusita intr adevar din majoritatea punctelor de vedere, ceva unic... indraznet
Cateva intrebari daca se poate:
Ce kit LSD ai pe masina? (firma producatoare, sau eventual firma care comercializaza kit ul LSD pe care il ai si eventual daca se poate sa mi povestesti un pic despre el, cum se comporta, cum rezista, detalii un pic mai tehnice)
Evazarile banuiesc ca sunt esquiss, le ai comandat sau sunt o copie conceputa in atelier? Sunt facute din fibra nu? daca da cum se comporta .. pt ca e riscul destul de mare sa crape fibra sau gresesc? astept un raspuns daca se poate... multumesc

DJ_Primaru 03-09-09 03:39

intradevar noul bmw fly arata mult mult mai bine decat vechiul gaj...abia ast sa vedem masina completa 100% si sa o auzim si vedem la liniutze...o noua era se va scrie cu aceasta masina...numai e mult:D

silviu_dodo 03-09-09 04:11

10+ ptr felul cum arata ! cat despre evacuare desi arata mai ciudat ii da acel ceva in plus care atrage atentia! spor la treaba in continuare si mai baga niste poze;).

Flo_lancer 03-09-09 09:24

Quote:

Originally Posted by sprinter (Post 2607142)
Salut, felicitari pentru masina, reusita intr adevar din majoritatea punctelor de vedere, ceva unic... indraznet
Cateva intrebari daca se poate:
Ce kit LSD ai pe masina? (firma producatoare, sau eventual firma care comercializaza kit ul LSD pe care il ai si eventual daca se poate sa mi povestesti un pic despre el, cum se comporta, cum rezista, detalii un pic mai tehnice)
Evazarile banuiesc ca sunt esquiss, le ai comandat sau sunt o copie conceputa in atelier? Sunt facute din fibra nu? daca da cum se comporta .. pt ca e riscul destul de mare sa crape fibra sau gresesc? astept un raspuns daca se poate... multumesc

dai un pm la bogdan_sx, ii "home made"

nu pun inca pozele, oleaca de rabdareee...

Bogdan_SX 03-09-09 10:49

3 Attachment(s)
Quote:

Ce kit LSD ai pe masina?

LSD-ul este facut de noi, dar au ramas telescoapele de la LSD-ul vechi, care sunt slabe, mai ales cel pe partea stanga e slabit mai tare. Sistemul este destul de bulletproof, are 6 rulmenti in fiecare articulatie, ca sa se miste usor si sa nu joace usa prea tare. Singura problema momentan sunt telescoapele prea slabe la greutatea usii de e36 coupe, care sincer ii foooarte grea. Jocul care il are usa in capat cand este deschisa este de cca 25 mm in fiecare parte, cam atata am prezis dinainte sa-l facem, datorata arcuirii bratului, am vrut sa fac altul, dar alex n-a mai avut nervi.
L-am gandit sa fie usor de intretinut si demontat daca e nevoie (pentru gresarea periodica a rulmentilor). sa dai jos aripa dureaza cam 3-5 minute, ca are multe suruburi sus, bara nu trebuie data jos ca nu e fixata de aripa, iar dupa ce e data jos aripa, lambo-ul se da jos in 1-2 minute (1 surub si un bolt trebuie desfacute)

Quote:

Sunt facute din fibra nu?

aripile spate sunt cele ce-au fost pe masina si sunt din fibra, facute si montate de Vali KID TUNING, am modificat doar partea de jos, curbura unde se intalneste cu pragu. Cele din fata, la fel ca si pragurile, au fost facute manual integral din tabla.

sprinter 03-09-09 12:05

Ok, in mare parte am inteles, lasa un PM .. multumesc pt raspuns!

pain_kings 03-09-09 13:06

Frumoasa rau masina..sa ai parte de ea..seamana cu "GAJ`U"

Flo_lancer 03-09-09 13:47

pai unele parti din ea chiar ii gaju :))

bodyspeed 03-09-09 13:54

Quote:

Originally Posted by Flo_lancer (Post 2608064)
pai unele parti din ea chiar ii gaju :))

Pune pozele ălea :-P, că suntem curiosi :D

Flo_lancer 03-09-09 15:48

3 Attachment(s)
cinci caractere (asa o zis ca ii prea scurt msg si tre sa scriu "cinci caractere")

Wilgax 04-09-09 08:40

Salut...din cat ma uit eu pe aici asta insemnand mai des thread-u e nou.Masinutza e frumoasa..desi unii spun ca spatele nu e frumos din contra le zic ca spatele este chiar frumos oferindu-i autenticitate de o masina cu adevarat TUNNING.

Apropo......masina asta nu era cumva un albastru mai deschis si avea parca un motor de 1.8 IS pe ea?daca nu ma insel aia s-ar putea sa fie.mai ales dupa jante!S-o pastrez sanatos baietash si sa faci din ea un supercar ca la carte.AAAAAA..........si fara incidente!SI eventual pune si un filmulet cu ea!

...........FORTZA.............

civic_ex 04-09-09 10:38

https://i3.photobucket.com/albums/y98...1092009667.jpg
https://i3.photobucket.com/albums/y98...1092009666.jpg
https://i3.photobucket.com/albums/y98...1092009665.jpg

All times are GMT +2. The time now is 13:27.

- Copyright 2026 4Tuning