![]() |
Re: Virtual 4tuning Challenge 2006 - Freehand Tuning Car Vote
megane am votat!
|
Golf si de la mine !
|
golf;) ar arata marfa desenat
|
eu ma bag. am ales bmweul. ramane de vazut. pana cand trebuie votat?
|
ATENTIE!!! SE VOTEAZA PANA MAINE, 8 MARTIE, INCLUSIV LA ORA 23:59:59!!! VOTUL FIECARUIA CONTEAZA !!!
|
vw golf merge,are o linie curata a caroseriei si dupa dacie este masina care iti sare in ochi pe drumurile patriei noastre
dar .....sa nu uitam o japoneza :subaru impreza sti ........,sunt indecis ps zana maseluta mi-a soptit la ureche sa pariez pe subaru |
ii aprob p cei dinaintea mea... golfu e prea des intalnit... mia marfa ar fi fost un bmw seria 1 sau o astra :D
|
bembeu ! ( BMW S 1 )
|
deci maine. ok de pe 10 martie... cat timp avem sa desenam masinile?
|
Quote:
Votul mai dureaza pana joi, 8 martie, inclusiv. Repet, concursul propriu-zis incepe pe 9 martie, ora 00. Veti avea 20 de zile si nopti pline de creatie asa ca, incalziti-va mausurili', creioanili' si tot ce mai aveti voi nevoie, pregatiti-va din timp si... may the best win !!! Spor si inspiratie ! |
vot inchis :D
|
detasat, a castigat VW GOLF V...
va rog sa verificati (toti cei inscrisi) daca totul e in ordine si sa semnalati eventualele greseli/omisiuni in topicul cu inscrieri. multumim, comitetul de organizare. ______________________________ 13 INSCRISI FREEHAND TUNING: devlin_dirty LKS g_unit vlad_4tuning ad1 sica mertan DjRainManFast cassyus Ace Axel Acadea Intruder1k2 Brianthedriftboy ______________________________ POZELE PENTRU MODIFICARE VOR FI POSTATE AZI, IN ACEST TOPIC, BINEINTELES. VA ROG SA MAI VERIFICATI INSCRIERILE (CEI INSCRISI) IMPORTANT: Toti cei inscrisi la FREEHAND TUNING va rog sa trimiteti Private Message lui RoSonic (din comitetul de organizare) cu urmatoarele date, pentru centralizare: user/nume real/varsta/studii ex: _gigi_tuning_ | Vasile Grisan | 19 | liceul "Carpati" Bucuresti, sectia Regie, clasa a 15-a ex: _nelu_tuning_ | Ionel Parvan | 22 | universitatea "Snagov" Bucuresti | sectia Film, specializarea Scurt metraj, anul IV |
2 Attachment(s)
POZA PENTRU MODIFICAT:
GOLF V 3/4 FATA GOLF V 3/4 SPATE REZOLUTIE: 1600X1200 ACEASTEA SUNT POZELE PE CARE VETI MODIFICA GOLF V. DOUA PERSPECTIVE, 3/4 FATA SI 3/4 SPATE. Reguli: 1. Nu veti face publice lucrarile decat la final, pe 27-28-29 martie 2006. Autorii care isi declara lucrarile inainte de votarea castigatorilor vor fi descalificati din start si nu vor putea participa la votare/premiere. 2. Lucrarile NU VOR CONTINE ELEMENTE DE IDENTIFICARE CONCURENTI (NU vor contine nick-uri, logo-uri, nume, adrese de web, e-mail-uri, etc.) pentru o transparenta totala la vot si neinfluentarea votului de notorietatea sau necunoasterea autorilor. 3. Identitatea autorilor/lucrarilor va ramane secreta pana la festivitatea de premiere si la stabilirea castigatorilor, unde/cand va fi facuta publica (pe 1-2 aprilie 2006) 4. Centralizarea lucrarilor finale se va face de comitetul de organizare. FIECARE USER VA TRIMITE LUCRAREA FINALA PRIN PRIVATE MESSAGE. Asa se va face centralizarea eficient. User/lucrare. Secret, pana la festivitatea de premiere. 5. IMPORTANT: TOTI CONCURENTII SUNT OBLIGATI SA TRIMITA (ODATA CU LUCRAREA FINALA) SI UN SCREENSHOT/PRINTSCREEN LA SURSA (*.psd, etc. - screenshotul sa contina sursa cu elemente de identificare user) PENTRU CONFIRMAREA FAPTULUI CA EI SUNT AUTORII LEGALI AI LUCRARII IAR LUCRAREA NU E COPIATA/FURATA. - AICI NU E CAZUL. AICI VETI TRIMITE UN AL DOILEA SCAN CU SEMNATURA/USERUL VOSTRU, PENTRU AUTENTIFICARE. 6. Formatul in care veti prezenta lucrarile finale va va fi comunicat in curand, tot aici. Rezolutia pozelor cu masinile modificate va fi, bineinteles, de 1600x1200. - AICI PUTETI SCANA FOARTE USOR LUCRARILE VOASTRE LA REZOLUTIA DORITA. 7. Fiecare concurent poate participa cu 1/2 lucrari (design-uri diferite), in functie de timpul pe care il are. IMPORTANT: NU DESENATI SI CELELALTE MASINI DIN POZELE PREZENTATE. NE INTERESEAZA DOAR GOLFUL V, DIN CELE DOUA PERSPECTIVE. NU TREBUIE SA COPIATI LA "GEAMOGRAF" PERSPECTIVELE, AMINTITI-VA CA E VORBA DE DESEN DE MANA... DESI NU MAI TREBUIA SA PRECIZEZ, IMI FAC DATORIA, ASA CUM MI-A INDICAT GABI ;) E VORBA DE ACEEASI MASINA DECI ACELASI TUNING, DIN 2 UNGHIURI !!! SPER CA E TOTUL CLAR ACUM, DESI AR FI TREBUIT SA FIE DE LA INCEPUT ;) |
| All times are GMT +2. The time now is 09:45. |
- Copyright 2026 4Tuning