![]() |
re: Cum a fost la King Of Europe:
Pe 19 dimineata...in jurul orei 4??? Adica sambata dimineata (vineri noapte, depinde cum vreti sa ii spunem) in jur de ora 4...5...??? propuneti si voi...
|
deci la 4-5 e plecarea din Piatra neamt nu?
daca e asa e bine .. cu opriri cu tot o sa ajungem perfect acolo.... |
Quote:
Asta in conditia in care se va circula in coloana la o viteza decenta. Acum luand in considerare cateva popasuri. s-ar ridica la vreo 7 ore. Ca sa ajungi la Cluj in orele diminetii si la ce trafic aglomerat banuiesc ca va fi in oras eu zic ca ar fi mai bine sa plecam la miezul noptii din Piatra Neamt.. desi e doar o idee. Cu totii stim cat de aiurea e traficul in oras la orele diminetii, si chiar daca o sa ajungem cu 2 ore inainte sa inceapa evenimentul propriu-zis, avem destul timp sa pitulam masinile prin parcare si sa cautam si un loc bun de unde sa privim actiunea.. Cu riscul de a ma repeta e doar o parere personala. Astept si alte propuneri. |
Eu merg la King of Europe si cu siguranta mai strangem cel putin o masina de la Katana Team. Vom clarifica situatia vineri la intalnire. Sa alegem si ora de plecare.. desi varianta cu 4-5 dimineata plecarea din Piatra mi se pare foarte buna pentru ca mai ai timp sa te odihnesti cateva ore inainte de drum. Drumul este prost in unele zone si de preferat ar fi sa nu mergem chiar pe noapte ca riscam sa plecam multi si sa ajungem putini la destinatie sau sa ajungem tot multi dar cu ceva probleme . ( parerea mea proprie si personala :D )
|
Tryf...am pus pe gps distanta si timpul estimat este de 4h...am zis ca 2h sunt opririle cumulate..6 ore...deci suntem acolo la 10 wich i think is good :-?? dar ai si tu dreptate dar nu cred ca o sa facem pe drum 7ore...si nu cred ca ar fi ok sa plecam din Piatra la 12.00 caci 12.00+7h= 7 dimineata suntem in cluj...o sa fim terminati de oboseala...si nu o sa avem ce face asa pana in ora 12...show o sa fie sambata toata ziua si duminica la fel deci nu o sa ratam nimic :D
Pentru cei nehotarati...care nu stiu exact ce o sa fie acolo...la ce sa se astepte...watch this: Serbia si Ungaria, etapa 1 si 2 http://www.4tuning.tv/SCaxGzrzrTB/Ki..._Etapa_1_.html http://www.4tuning.tv/yxkul3S4pTe/Ki..._Etapa_2_.html Later edit: Quote:
Bacaul nu zice nimic? Suceava??? |
Eu unul spun pas, nu pot merge după coloană, se pierde prea mult timp, eu fac de la Bacău la Oradea 5 ore jumătate, 6, maxim maxim 6 jumătate. Nu pot merge īn coloană să fac 7 ore Piatra-Cluj, şi cred că o să ne vedem direct acolo.
Săgeată se decide el şi vă spune, iar restul masinilor din Bacău nu ştiu ce fac pānă īn săptămāna aia, exact... |
eu unul exclud din lista mea plecarea la miezul noptii ... ar insema sa plec de la focsani p al 9 si ceva 10
Quote:
|
Depinde şi de ce spune Săgeata, dacă şi el zice să mergem cu coloana atunci e ok, dar sa facem 7 ore pe drum si să pierdem o noapte pentru 300 de km, e cam mult...
|
merg si eu la Cluj!
|
aleks hai frate ca vin si eu si care o sa ne mai strangem din VN pana in Bacau si dup-aia plecam spre piatra neamt toti ;) unde ne intalnim cu toata lumea
Vorbeste si u cu pritenii si vezi ce zic |
păi nu e nicio problemă, o să stabilim detaliile exact atunci, īnainte de eveniment, că la toată lumea mai apare cāte o problemă neprevăzută, una alta...
|
Quote:
P.S. LA MULTI ANI MAN PENTRU ZIUA DE AZI |
Quote:
Quote:
Dacă tu aşa ai īnţeles, că-s prea şmecher să merg īn coloana, fie. E exagerat să se plece de la miezul noptii să se ajungă a doua zi, sau să faci 7 ore pānă la Cluj, atāt şi nimic mai mult. şmecher? lame? Multumesc frumos, eşti un drăguţ.... p.s. multumesc de urare. |
Quote:
Oricum mai e un pic de timp pana la momentul evenimentului..dar e bine sa se contureze cat de cat un plan. Eu nu stiu deloc nici drumul spre Cluj nici din Cluj pana la locatia unde se va tine evenimentul, dar cu atati colegi de volan inainte si in urma mea, nici nu imi fac probleme ca nu vom ajunge cand trebuie unde trebuie.8) |
Aleks ce a zis tryfy e parerea lui. Imi este IMPOSIBIL SA CRED ca 280 si cati km sunt se fac in 7h...let's get real...nu o sa mergem cu 80km/h...
In fine...nu are rost sa o dau in detalii...nu mi sa parut deloc constructiva atitudinea din postul 36 ci mai mult mi sa parut deplasata, repet, parerea mea. Daca toti am spune asa..."baa..eu merg cu 200...ajung in 3h...nu merg fratilor cu voi ca fac 2h in plus...salut, ne vedem acolo"...vine altu "ma eu merg cu 150km/h...nu merg ma cu voi ca voi mergeti la consum ca sunteti cu masinile pline...na...lasa...ne vedem acolo"...unde am ajunge??? ar merge fiecare in legea lui, neam vedea toti acolo salut salut...si cam pe unde mai e ideea de comunitate??? Cam asta era ideea si asta ma deranjat... Si eu decat sa plec la 11.30 din Roman ca sa fiu la 12.00 in Piatra si la 7.00 in Cluj mai bine ma duc cu trenul... parerea mea e urmatoarea: o sa se plece undeva in jur de 4.30-5 din piatra si undeva la 10 o sa fim in cluj, la ora 11 o sa fim deja cu masinile parcate si cu ochii mari ca cepele, maxilarele in pamant. Sper...it's just an ideea... |
| All times are GMT +2. The time now is 22:07. |
- Copyright 2026 4Tuning