![]() |
Salutare nenicilor, de mult nu am mai fost pe aici si acum din intamplare am vazut ce o sa aduca indianu pe la noi. Tot ce pot sa zic este bravo nene, macar sa le vedem si noi la showroom daca nu le conducem.
|
Bravo Indianule, esti un om destept care stie ce sa aduca, macar stiu ca sunt unii care asteapta sa le cumpere si unii care asteapta sa le vada.
|
Ehh, ca masina de serviciu pt orash tot mai bun e un Tico :P :P :lol: :lol: :lol:
|
Parerea mea
Un pic ca \"spatiala\" masina dar interiorul si motorul sunt de nota 10
|
Re:
Scuze de intrebare..dar cred ca nu am inteles bine...aia e masina ta?? :shock: sau o sa fie masina ta?SUper masina...no comment e putin spus...Fain... :( vreau si eu...
|
Eu am o vorba:
Daca as avea bani pentru un Ferrari NOU ... CU SIGURANTA imi voi cumpara un Lamborghini la SH! |
Re:
Quote:
|
presupun ca lamborghini-ul e doar asa ... sa inveti gropile din bucuresti... urmeaza sa-ti vina un avion care sa decoleze de la tine de pe balcon sa te duca la \"serviciul tau minune\" :D :D :D
Multa bafta ... daca n-ai 10 paznici pe langa el degeaba :D la cum e bucurestiul asta ... dupa ce l-ai parcat la nici doua minute gasesti alarma pe jos si un biletel pe care scrie: \"nu avem nevoie de alarma la ea, dar iti multumim ca te-ai gandit la siguranta noastra\" :D :D :D |
Asta imi aduce aminte de o povestioara...cica se facea ca niste cretini de-a dreptul prosti au furat acum ceva timp masina lu' Nicu Gheara, parca un mertzan...dupa ce a vazut Gheara ca i-a disparut masina, a dat sfoara in lumea interlopa si dupa putin timp si-a gasit mashina frumos exact unde a lasat-o, cu plinul facut, cuminte in parcare...Nush daca e reala, mi-a spus-o cineva...asa ca Indianule, fa-te Nicu Gheara daca nu vrei sa ti-o salte astia... :P :P :lol: :lol:
|
e adevarata :wink:
|
:roll: pot sa intreb si eu asa de curios ... service la masina aia asigurati? piese de schimb? cat are consumul?
mie imi place de mor masina sincer sa fiu! da clasa la Ferrari clar!!! |
marfa...u chiar o sa mergi cu asa ceva ?!?! :lol: :lol: :lol: bafta ! :wink:
|
| All times are GMT +2. The time now is 11:18. |
- Copyright 2026 4Tuning