![]() |
Re: Din nou impreuna... MR - 4 martie... (foto & video)
Quote:
|
razak imi pare bine ca pui suflet si ca esti chiar asa atras de aceasta asociatie club sportiv.
Este , a fost si va fi in continuare cel tare club din tara . Frumoase poze. Bafta ! |
Quote:
|
bai LuCkYaN-e :P daca vede prietena mea postul tau si te mai si crede ramaneti fara fotograf :P
@MaF|OtU asa se face traba buna :) punand suflet si pasiune in ceea ce faci ... singura cale de reusita :) |
Quote:
|
luckyan baga dami add pe id-u de0sebit :))
si damil si mie |
Quote:
|
Acum varianta light pt mobil si conexiuni lente la internet :D
1 Attachment(s)
Pentru cei care nu au cum sa downloadeze filmul ( dimensiuni destul de maricele pt anumite conexiuni la internet ) am pus aici versiuna pt Symbian ( sistemul de operare al telefoanelor mobile ) comprimata folosind codecul Xvid.
Fiind versiunea pentru Symbian nu va asteptati la rezolutii fascinante ... e facut sa incapa pe ecranul unui Nokia 6600 , N-gage , 7650 etc ... PS : Filmuletul il puteti vedea si pe pc dar in rezolutia respectiva |
sau de pe http://mr.luckyan.ro
|
@LuCkYaN nice asa :) sa nu-ti i-a foc teava :D
|
Quote:
|
am bagat si eu pe http://mr.luckyan.ro script-ul in flash pentru poze sunt pozele de la 01.03 si 04.03
|
LuCkYaN pozele le pun eu aici ... ce rost are sa le imprastiem pe mai multe site-uri/forumuri ? ... trebuie sa fiim mai discreti ;) si cu filmele mai ales... Vezi cazul DSD
|
oka , hai ca am "scos" filmele (care le vrea prv me) , pozele le mai las ca este bine sa fie undeva toate la un loc decat sa cauti de nebun aici pe forum :D (site-ul meu fiind a 2-a varianta dupa forum-ul asta :P)
|
asa s-ar putea spune si de al meu ;) ca acolo sunt toate ...
sa-ti reamintesc de drepturile de autor?:)) |
| All times are GMT +2. The time now is 05:27. |
- Copyright 2026 4Tuning