![]() |
Re: asta am facut de o luna... ce credeti ???
jane ...cu LFS`u ...te`am sustzinut ...cu astea te sustzin ...da m`ai prostit si pe mine :D ... o sa imi fac rost de o forfecutza "performanta"...si ma apuc si io ...trimite`mi pe mess nishte modele si programu ala de care ziceai plz ...te`am pupat ...pe dintzi cu ranga :D
|
ce dai??? hai, vb mai incolo pe mess
|
ajutati-ma si p mine
as dori si eu ca un moderator sa puna niste poze cu bari...spoielere..si alte chestii :D sau makr sa-mi zik d unde sa fac si eu rost de asa ceva...multumesc aniticipat de ajutor8)
|
Re: ajutati-ma si p mine
Quote:
|
si de ce moderatori, si de aici, si de ce faci pe tampitu, si de ce uiti unde te afli, si de ce nu citesti inante sa postezi... ai gasit si tu site cu masini, ai dat un click la intamplare, hai sa scriu si io....
|
neintelegere
deci se pare ca nu m-atzi inteles...va explic...cred ca nu am vorbit destul de clar....as dori si eu niste poze cu spoilere, bumpere, jenti etc...si dak se poate niste layere cu imagini pt pus p masina...niste desene gen tribal sau flag...ceva de genul...sper ca o sa ma ajutati :sad:
|
nervi
Quote:
Eu c sa-tzi fac mah dak nu mai inseles... is si eu la inceput..c draqu ai d faci asa :?::x vreau si eu sa inv...u ai stiut din prima tot :?: |
incearca sa schimbi fontu... tare ma dor ochii... really. in rest, ce sa zic?
imi ce scuze ca am sarit asa, dar nu prea ai nimerit sectiunea. oricum, reactia mea a fost total neadecvata... |
ok
ok...am inteles...nu mai folosesc culoarea aia....dar potzi sa mah ajutzi si p mine...poate mah inv si p mine...mah ajuti si p mine cu Virtual Tuning-ul asta...
|
pai io nu am nici o treaba cu virtual tuningul. sectiunea aia e mai sus... io chiar sunt in plop cu vt.sorry
|
am gasit
las ca am gasit eu ...m-am mai pilmbat oleaca p forum si am gasit scoala d VT si niste materiale...
|
felicitari !!!
|
Cata mi-e greu sa-mi inchipui ce faci cu una pe terminate la care gresesti o indoitura...daca zici ca o strangi in mana si o faci pachet creca mor aici de inima :shock:
PS: Lasi pe cineva sa se atinga de ele? :D |
5 Attachment(s)
latest... .
|
super misto...tine-o tot asa frate :) bv
|
All times are GMT +2. The time now is 01:09. |
- Copyright 2025 4Tuning