![]() |
mda scoate bani, dar sa vezi cat o sa coste intretinerea lui, ma refer mai mult la cauciucuri, care la o putere asa de mare o sa fie predispusi la o uzura mult mai mare decat a unui kart normal.
PS: ideea e super, tare a-s fi curios cum se infige kartu ala, poate vii cu el la TM vreodata |
shi nu mai shtie nimeni nimik de proiectul acesta in ce stare este chestii....
|
mad e super tare ideea .... chiar acum am venit dl un curs de karting o sa ne invetze maestrul:P sa facem kartinguri... shi sa le reparam daca ai nevoie de ceva .... peste cateva luni cand invatz shi yo ..apeleaza la mine cu incredere (cica)
PS idee beton ... |
....
|
DZ1 trebuie sa te contrazic un pic ... Dacia turbo a fost la Craiova pe pista :wink:
|
Re:
Quote:
Eu vorbeam de baieti care au venit aici cu ideei si dupa ce sa vazut la ce sume si munca se ajunge sau sau dat repede la fund..... Si dupa ce imi aduc aminte Dacia dupa forum si acum merge cu 45Cp..... :oops: :oops: :oops: :oops: :oops: |
Nu stiu de ce dacie vorbesti tu dar la Craiova a participat o dacie neagra sport care avea turbo. Omu a fost chiar de bun simt si nu s-a dat la clasa care reiesea din talon ci la o clasa mai sus.
Chiar asa tu de care dacie vorbesti? Ca si eu am auzit de dacie cu motor V6, etc dar nu am vazut asa ceva pana acum |
Era vorba de un baiat care intra mai des pe aici....nu de omul din craiova.....cauta si tu pe forum un topic cu \"dacia turbo\"..este ceva mai vechi...cred ca un an...
Dar asta este o alta tema.... |
Dacia cu motor de V6 exista la Timisoara si eu am vazut-o la prima cursa de acolo. Este vorba despre o Dacia cu motor de Renault30.
|
ti-am zis COOBRA de faza cu V6 pe dacia!
n-ai vrut sa ma crezi :twisted: sa dea Dumnezeu sa-mi mearga mie ploile si o sa vedeti, daca nu V8 si V6, barem un 4 Inline mai de Doamne-ajuta :wink: |
avand in vedere ca eu nu am vazut nici macar poze trucate cu asa ceva.....nu cred. chiar daca zice florica. si nu cred ca omu a pus v6 pe dacie si o tine in garaj..adica poate mai stiau sau au vazut si altii. iar daca o fi un motor v6 scapat din macare peste o caroserie de dacie asta nu inseamna ca la montat si merge. daca o exista..bravo lui. pana nu vad ..nu cred :wink:
iar un 4 in linie mai de doamne ajuta ....sau mai vazut. bafta |
Re:
Quote:
|
faceti si voi o poza si ceva cuvinte despre ce a facut omul atunci.
vreti sa fiti corespondenti 4tuning? faceti-va treaba si povestea voastra o sa apara pe prima pagina 4tuning. si eu am vazut dacia turbo la prisma - si am facut poze. poze care sunt in galeria 4tuning unde pot fi vazute de toata lumea. |
S_A DEVIAT DE LA SUBIECT>>..
daca mai e interesat baiatu cu kartu....eu am pus un post mai demult.. am tot ce-i trebuie pentru realizarea unui kart...sasiu..scule(strug,freza...si multe altele...)..sa vina el cu motorul...DAR NU MAI MARE DE 250cmc..N-ai unde sa-l pui... :evil: :evil: :evil: :evil: |
Voi realizati ce inseamna 100cp pe un cart?? pai astea obisnuite de na dam noi au cat? 5?! mai mult nu cred... cu ala de 5cp ai inca senzatii tari daca stii sa-l rupi.. dar 100? vor trebui elemente suplimentare de siguranta.. la asta nu v-ati gandit? cand i-or sari rotile cu sasiu cu tot de mai rami cu sacun si pedeale ... ar fi ceva extraordinar in orice caz.. chiar as vrea sa vad asa ceva. Bafta si spor la munca :wink:
|
| All times are GMT +2. The time now is 21:32. |
- Copyright 2026 4Tuning