![]() |
mie mi se pare mai logic ca randurile sa fie invers. doar nu stateam sa le pun spate in spate pe fiecare...e mai logic invers.
cele 2 ferrari 1/24 sunt 20 ron/buc. testarossa e bburago si are parbrizul crapat iar cea albastra este revell, nu are motor, directia este rupta, dar se poate lipi. poze cu cele 1/18 : porschele nu are nimic. cu transport vine 42 ron. |
Re: Vand machete
Adica tie ti se pare mai logic ca randurile sa fie coloane? E bine ca limba romana are semnificatii diferite in functie de persoana...poate vrei sa rescrie Academia si DEX-ul nu?
|
Nu merg pozele
|
Quote:
|
5 Attachment(s)
rog un modetor sa stearga postul celalat. nu s-au incarcat pozele.
mie mi se pare mai logic ca randurile sa fie invers. doar nu stateam sa le pun spate in spate pe fiecare...e mai logic invers. cele 2 ferrari 1/24 sunt 20 ron/buc. testarossa e bburago si are parbrizul crapat iar cea albastra este revell, nu are motor, directia este rupta, dar se poate lipi. poze cu cele 1/18 : |
Vreau eu Subaru Impreza albastru 1/24 si Ford Focus WRC daca ii lipsesc doar rotile.
|
Audi R8, 1:24, alb, Maisto si
Ford Mustang GT, 1:24, galben, Maisto le-am luat eu! :rolleyes2 |
Porsche Cayenne 1.24 luat de mine
|
VW vreau sa mi-l rezerzi mie, daca se poate.
|
toate vw?
r27kul...vorbim pe mess |
Reventonul : ce producător , scala şi preţul dacă se poate.
Lamboul Superleggera īn afară de roţi , de ce mai duce lipsă? Nişte roţi găseşti pentru el? Preţ? Ceva jante 1:18 nu ai? Maşinile descompletate la ce preţ? R8-ul care a mai rămas : detalii te rog. Dacă mă mai hotărăsc la ceva īţi spun,pānă una alta dă-mi un PM cu ce ţi-am cerut. Mulţumesc anticipat. |
VW Eos scuze nu am fost atent
|
cand il iei?
salut virusel reventon bburago am jante de 1/18 superleggera nu are nimic...jantele sunt puse pe alta masina;) r8- maisto |
Preţuri pentru Reventon , Superleggera şi R8?[separate preţurile,evident]
Nişte poze cu jantele 1/18 care le ai , eventual şi 1/24. |
8 Attachment(s)
poze:
|
| All times are GMT +2. The time now is 12:34. |
- Copyright 2026 4Tuning