![]() |
Re: Mitsubishi Colt
:Dsi io paicisea posesor de colt 1.1 75cp... foarte multumit de ea...:twisted:
o am de o zii si merge de rupe... inainte aveam o octavia 2 1.6 102cp benzina aspirat si acum am jigania asta 1.1 75cp... sincer e cu mul coltul peste octavia in comparatie la aceste 2 motoare 8) |
Tu sau tati ?
|
mamaia...
posesor pot sa fiu si eu sau poate sa fie si tata ca nu am carnet asta e alta problema |
Ce colt este acela de 1.5 ? Ce an de fabricatie are ? Cat va consuma ? Eu am un colt 4 din 1993 motor 1.3 12 v 75 cp :D
|
Quote:
|
3 Attachment(s)
am si eu un colt din 96,1,6l.16v un pic modificat
|
3 Attachment(s)
Salut,si eu sunt un posesor de Colt 4,doar ca al meu are motor de 1.3,12V,dar destul de indraznet
Imi doresc unul de 1.6 sa rad de fiecare BMW:D |
salut am si eu aceeiasi problema cu gasirea pieselor dar sunt scumpe si mno incerc sa modific stocul masinii
|
Salutare
Am si eu o intrebare pt posesorii de colt mai vechi, de prin anii 92-2000 : Stie cineva ce suspensie merge pusa pe colt pt a o lasa mai jos ? Am un cj0 si as vrea sa ii pun o suspensie sport, dar alea de pe net sunt reglabile la 1000 de euro....Eu as vrea putin mai ieftina, o fixa. Am auzit ca ar merge de golf 3, dar am incercat si bratul telescopului de pe spate e mai lung... Multumesc mult :D |
| All times are GMT +2. The time now is 05:42. |
- Copyright 2026 4Tuning