Forum 4Tuning

Forum 4Tuning (https://forum.4tuning.ro/)
-   Virtual Tuning 3D (https://forum.4tuning.ro/162-virtual-tuning-3d.html)
-   -   BMW 250tti Supercar Concept by Emil Baddal (https://forum.4tuning.ro/162-virtual-tuning-3d/138973-bmw-250tti-supercar-concept-by-emil-baddal.html)

SpiriduS 19-08-09 22:30

Re: BMW 250tti Supercar Concept by Emil Baddal

Quote:

Originally Posted by eXeqTr (Post 2569379)
spatele si lateralele sunt dementiale, dar fatza lasa de dorit :|

Mda... cam asta ar fi si parerea mea. Ori cum o alta schita... concept ar fi prea mult ca nui oficial. Ori cum se vede ca designerul a facut Lamburghini si Ferrari.. imprumuta prea mult de la ele!

pitic_wrc 19-08-09 22:33

la bot ar trebui sa se mai gandeasca umpic...

Chucky bmw 19-08-09 22:42

e tare din laterale si spate dar fata......... :|

[IlluSioN] 19-08-09 23:46

chiar ca este prea complicata nici partile laterale nu'mi plac mie .. spatele chiar arata a concept :oops:

vladberca 20-08-09 00:36

e putin exagerat tot ansamblul, insa s a mers pe ideea unor linii f agresive... n ar strica sa vedem astfel de linii agresive si la viitorul m6!
si farurile si stopurile sunt interesante!

Marius_M21 20-08-09 02:27

Eu nu critic munca omului ca na, fiecare cu gustul lui, dar as schimba cateva lucruri cum ar fi: rotile ( nu e potrivesc deloc), fata (parca e facuta in graba), iesirile de la toba sunt furate de la Honda Civic (pacat, asta strica tot) si capota e cam simpla. Asta e doar parerea mea, in rest arata bine, interiorul mar interesa foarte mult si sper sa apara poze si cu el.

ruver 20-08-09 09:29

Felicitari a iesit o masina ok echilibrata dar nu este un BMW.... din orice unghi te-ai uita la ea nu iti duce cu absolut nimic mintea ca ai privi un BMW silga e singurul lucru care spune asta
ar fi trebuit sa ti cont de linile celor de la BMW, orice masdin BMW din toate timpurile la prima privire zici: "asta e un BMW", acest lucru nu se intampla in cazu de fatza.
Masina pare modelata ok, randarile destul de reusite inca odata felicitari.

Pardalian 20-08-09 12:56

Din pacate tot ce-i frumos ramane la stadiul de concept. Iar pe piata scot aratari ca X6 si seria 5 noua. Cred ca asta nu e opera aceluiasi designer. Oricum in ansamblu e dementiala masina.

xMafiotuLx 22-08-09 23:10

Quote:

Originally Posted by eXeqTr (Post 2569379)
spatele si lateralele sunt dementiale, dar fatza lasa de dorit :|

Sunt 100% de acord. Botul e groaznic.

Strainger 24-08-09 21:04

4 Attachment(s)
:arrow:

Alex_D12 25-08-09 16:52

e superb!!! da' fata nu prea se potriveste cu restul masinii :D :)

Cr0c0 F 25-08-09 19:06

moamaaaaaa laser frate...:) eu daca as avea o masinuta de asta...as conserva-o frumos intr-un garaj..

YGD-sef 26-08-09 21:25

ar fi frumos si in realitate!:x

KarFanatik 02-09-09 10:52

Vad ca multi afirma ca "nu imi place","e fata busita" daca nu va place atunci va rugam respectuos sa nu mai postati aiurea....respectati munca celui care a realizat masina ......nu stiu cati dintre voi sunt in stare macar sa faca o zecime din masina aia.....Per total :KEEP UP THE GOOD WORK

P.S.:Realizati ca traim in Romania si nu toate sunt roz si la locul lor

aleks 02-09-09 10:54

Quote:

Originally Posted by KarFanatik (Post 2604950)
Vad ca multi afirma ca "nu imi place","e fata busita" daca nu va place atunci va rugam respectuos sa nu mai postati aiurea....respectati munca celui care a realizat masina ......nu stiu cati dintre voi sunt in stare macar sa faca o zecime din masina aia.....Per total :KEEP UP THE GOOD WORK

P.S.:Realizati ca traim in Romania si nu toate sunt roz si la locul lor

Trebuie nuanţată poziţia ta: dacă nu va place maşina, vă rog sa postati, dar cu o condiţie: 1) explicati clar şi detaliat ce nu e ok şi 2) prezentaţi o alternativă concretă, cum ar trebui modificat ceea ce nu e ok.

All times are GMT +2. The time now is 16:37.

- Copyright 2026 4Tuning