![]() |
Re: EU A4 2.0 TFSI QUATTRO VS ???
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
|
la Craiova am pierdut cu TOM si cu ZUM....TOM la invins pe Zum...si cu TOM...am ratat plecarea...incercand cu 2-ua... Nu am aderenta pana la 110Km/h aproximativ..
Cand m-am dat din mers...cu TOM ...am castigat..foarte usor..insa nu conta ca era TOM sau alt subaru...am mai castigat cu un alt STI de aproximativ 330cp...iar din mers...Cu A4 tau vrea de pe loc...ma intereseaza....cat de repede voi recupera startul de 4*4 pe care il ai... Cat mai repede vreau sa vad cum o sa pun puterea jos...de aceea ma intereseaza masina...pt ca ai 4*4.. UGA |
daca vrei dai mesaj pe privat si am sa-ti trimit un filmulet cand aveam aproximativ 260cp...cu un M5...(UEX-ul) sau zi adresa de mail si o sa-l trimit
|
Eu subaru nu fac si de aia vroiam sa stiu daca u esti cel de la craiova oricum in weekend poate ne vedem cumva sa vedem CE SI CUM! :)
mailu meu este [email protected] |
Ma refeream la subaru lu tom ca unu stock nu imi dau seama exact!
|
am trimis mailu....
|
Man am verificat mailu da nu am primit nimica , vezi ca "scorpon_hight" este mailu bine plus @yahoo.com. :)
|
Cata4 te opresti la 230cp sau mai auzim de tine. Sper ca nu te deranjeaza intrebarea mea, dar A4 e una din masinile mele favorite.
|
Quote:
Daca te referi la "tunning-ul" motorului , raspunsul este ca nu , urmeaza niste surprize dar deocamdata trebuie sa mai fac unele sacrificii financiare! Cat despre "look" in lini f mari asta este tot! |
.....am mai incercat odata.......
|
K , gata acum am vazut filmuletele! Ramane sa vedem cum o sa fie acum pe 400 m ca dupa e mai urat putin! :D
|
deabea mi-am luat masina un speedster si as incerca si eu ....
|
Quote:
|
| All times are GMT +2. The time now is 06:21. |
- Copyright 2026 4Tuning