Forum 4Tuning

Forum 4Tuning (https://forum.4tuning.ro/)
-   Generalitati tuning (https://forum.4tuning.ro/23-generalitati-tuning.html)
-   -   Cea mai tunata masina din Romania (https://forum.4tuning.ro/23-generalitati-tuning/13858-tunata-masina-romania.html)

Urban_Racing 29-03-06 09:29

Re: Cea mai tunata masina din Romania

Quote:

Originally Posted by orlando
subarul lui tentean are un adversar un subaru WRX STI argintiu...foarte competitiv...deci nu poti spune ca nu are adversar...

daca te referi la cine cred yo .... sa o vedem cum alearga nu po` sa zici kestia asta pt ca asha ai auzit

Urban_Racing 29-03-06 09:31

Quote:

Originally Posted by J.D
Nu cred ca exista un raspuns la aceasta intrebare, dar vom vedem pe 1 aprilie.

Eu chiar as spune ca multe sunt chiar prea tunate.

prea tunate !?
adica ? la noi !? cum!?

daflyer_oradea 29-03-06 09:52

aveti rabdare pana pe la 1 aprilie. discutati apoi....:D

J.D 29-03-06 13:47

Quote:

Originally Posted by Urban_Racing
prea tunate !?
adica ? la noi !? cum!?

Fiecare priveste tuningul din propriul punct de vedere. Eu cred ca exista o limita la tuningul exterior, dar mai ales interior al unei masini, peste care daca treci rezultatul final nu mai arata asa bine.
Ca sa-mi sustin afirmatia, aruncati o privire in forumul Car Styling, si o sa vedeti ca tot timpul se va gasi cineva sa spuna ca ceva nu-i place...uneori pe buna dreptate, alteori nu...
Oricum sunt sigur ca pe 1 Aprilie vom vedea numai masini de calitate. :)

Kaluvr6 19-03-07 20:03

Fratilor, da puneti si voi niste poze cu masinile astea despre care tot vorbiti? Sau sa zic si io ca cea mai tunata e corrado meu vr6 biturbo 450 cai etc? Nu ca as avea da puneti poze acolo sa vada lumea ca asa poate sa zica oricine ce vrea.

Bmwaldo 19-03-07 22:35

Quote:

Originally Posted by George_P. (Post 340424)
BMW cu turbo??
Eu unu n-am auzit,stiam ca nu poti sa pui turbo pe BMW.

Unu' dintre noi sigur vbeste prostii:-)

La performante,cred ca cea mai tunata ar fii Subaru lui Seby;)

Well, da, ca sa vezi :) eram si eu mic, inca nu stiam cu ce se mananca mecanica, intradevar ctl-ul are sau avea compresor .

Turbo se poate monta pe motorul de bmw, chiar este un motor care accepta turbo, fiind un motor in linie . Motorul de 2.5 12v este unul ok din punct de vedere al acceptarii instalatiei turbo, dar zic eu ca, convenabil ar fi motorul cu bloc motor de 2.7 si chiuloasa de 2.5 :D .

La ora actuala cea mai " tunata " masina este cea a celui care a dovedit ca poate fi un adversar competent . Nu masina tunata reprezinta 100% la o cursa ci si abilitatile soferului in procent de 45% - 55%. Deci pot fi cateva Porsche-uri sau WRX STi - uri ... :-)

SHOGUN-A8 20-03-07 00:46

Vedem acum pe 1 aprilie :D
Asta daca o sa vina cine trebuie...

HOT 20-03-07 18:09

Mai bine un moderator ar face un poll cu mai multe masini posibile cele mai tunate masini din romania si poprul sa voteze dupa descrierea lor poze,curse castigate si altele.

All times are GMT +2. The time now is 12:37.

- Copyright 2026 4Tuning