![]() |
Re: Matiz - Buburuza mea :x - B 48 NKE
Nu ai nevoie, se curata, te duci la service sau rogi un amic care se pricepe, iti da pompa jos si acolo o sa vezi pe ea o tija arcuita pe care este legat plutitorul o sterge frumos de depuneri sau mizerii si pui pompa la loc! Face si la mine treaba asta din cand in cand, in special pe timp de iarna.8)
|
Pay problema e alta. :oops: eu acum un an si ceva mi`am bagat nasu sa schimb ledurile la bord:) eu nu am stiut ca nu trebuie sa trag de limbi si le-am scos cu totul :oops: am fost la un service si mi le-a reglat cat de cat...
Acum cateva saptamani le-am schimbat iar, dar de data asta fara sa mai scot limbile, insa le-am atins un pik..viteza nu mi-o arata corect, si asta nu ma deranjeaza foarte tare insa mai nou nu imi mai arata benzina si e chiar un inconvenient. o sa incerc sa vad daca se poate asa cum ai zis tu dar avand in vedere problema mea, crezi ca se mai poate sa fie doar niste depuneri? :-P:oops: msik :* |
ah si am uitat sa mai precizez ca acul de la benzina cade mult sub rosu cand mai am aproape un sfert .. :(
|
Quote:
|
Pai de cand ai umblat la ceasuri prima data ti-a indicat corect nivelul? Daca ti-a indicat, umbla la pompa daca nu ti-a indicat lasa pompa in pace :-)si schimba ceasurile.
PS: Poti schimba becurile fara sa umblii la ceas!;) Cauta niste ceasuri sh, nu sunt scumpe daca nu rezolvi nimic pentru ca mai mult ca sigur de acolo e! |
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
|
salut .foarte frumoasa si ingrijita buburuza. o sa ajunga un club mare matizu :X: pe criza asta:D ,..o intrebare: daka poti sa ma ajuti cum ai facut ceasurile lumina de la bord? albastru ce tip de becuri si cum ai dat jos bordu? si ceasurile eventual sa schimbi becurile .k stiu e de pe sub bord trb asta..
|
lopezz - eu nu stiu de unde ai aparut tu asa din senin pe aicea , unde era liniste si pace si lumea se intelegea pe forum , postezii pe toate topicurile de dragul de a face posturi sau mai stiu eu ce ... si din tot ce am inteles eu este : TU NU AI NICI O TREABA CU SCRISUL IN LIMBA ROMANA (LIMBA MATERNA SI IN CAZUL TAU CRED) !
Ma gandesc sa fac un topic si sa facem un act de donatie si fiecare posesor de daewoo dupa forum sa doneze o mica parte ca sa iti angajam un profesor cu care sa faci meditatii la limba romana ! Nu o lua ca o ofensa tot ce e scris mai sus este un pamflet ! |
Quote:
Foarte mare dreptate ai! ON: frumoasa masina! |
Snapy, ce-ar fi daca ai rade posturile astea total tampite?
Nu se intelege absolut nimic din ceea ce a zis Lopezz pe aici... scrie intr-o messengeriana "eftina" si mai vorbeste si pe langa subiect, pe deasupra. Please, fa-ne un bine. ;) :D |
1 Attachment(s)
Salut Tico Club te invita sa iei parte la aceasta intalnire.
|
masina a fost vanduta... se poate inchide
|
| All times are GMT +2. The time now is 09:34. |
- Copyright 2026 4Tuning