Forum 4Tuning

Forum 4Tuning (https://forum.4tuning.ro/)
-   4TUNING DAY 2006 (https://forum.4tuning.ro/179-4tuning-day-2006.html)
-   -   diverse discutii si pareri pe subiect, propuneri (https://forum.4tuning.ro/179-4tuning-day-2006/13837-diverse-discutii-pareri-subiect-propuneri.html)

cc13 23-02-06 15:29

meseriasa treaba :shock:
care mai merge din ploiesti?

mertan 23-02-06 16:05

sa-l citez pe domnul aleks. bacaul vine si el cu ce are..... asteptam toti acest moment cu entuziasm. cred ca va fi cel mai tare show din romania. mai tare ca atunci cand vine bush la bucuresti.... pana atunci trebuie sa imi pregatesc masina. eu vin cu masina mea. eu sper ca sambata seara asha.. dupa ora 22 sa se faca ceva misto. eu nu cred ca am sa pot dormi noaptea...... :twisted: :twisted: :twisted: :twisted:

mertan 23-02-06 16:08

si inca ceva...... cat mai multi MB la aparatele foto si nu numai.....

GolfuletzS 23-02-06 16:09

asta ziceaqm si eu mii de poze si de filme ce o sa iasa :D

Hondarul 23-02-06 16:11

Re:

Quote:

Originally Posted by \"mertan\"
sa-l citez pe domnul aleks. bacaul vine si el cu ce are..... asteptam toti acest moment cu entuziasm. cred ca va fi cel mai tare show din romania. mai tare ca atunci cand vine bush la bucuresti.... pana atunci trebuie sa imi pregatesc masina. eu vin cu masina mea. eu sper ca sambata seara asha.. dupa ora 22 sa se faca ceva misto. eu nu cred ca am sa pot dormi noaptea...... :twisted: :twisted: :twisted: :twisted:

Bravo !!!! Asa si trebuie, ca masinile sa fie gata pana pe 1-2 aprilie, fie ca sunt de show sau de sunet, dar este o prezenta ce nu trebuie ratata sub nici o forma. Si Mertzane, nu vei fi singurul care nu va dormi... :lol:

Despre pretul la intrare, ca deja am vazut ca au intrebat cativa, cred eu ca este irelevant. Nu va fi nicidecum ceva iesit din comun sau scump. Oricum, mai ieftin ca un bilet la film sau o intrare la Aqua Magic :lol: Si nu cred ca se va putea compara... Dar sa fim seriosi, pretul biletului de intrare este poate cea mai nesemnificativa parte din tot acest eveniment, daca ne gandim la ce va fi acolo... tuning, masini super tari, sunet, femei goale (ups, am spus-o... :oops: ) si multe alte surprzie (concursuri, tombole si etc.)

Daca merita sa veniti ???? Clar.

blowwind 23-02-06 16:13

VA ROG ... VA IMPLOR ....

FARA MICI ...

mertan 23-02-06 16:20

facem ca la motociclisti(mai ales cei din targul secuiesc)... in bilet intra si un carnatz si o bere. :shock: :shock: :shock: itzi dai seama ca bati atata drum si ai de vazut MULTE, te mai gandesti la pretul biletului. nu cred ca o sa fie prea tare. eu zic o chestie. politia in perioada asta are asha multa treaba? sau stiu si ei de eveniment?

Danny-future STN 23-02-06 16:25

Iese haos cum ii place lui GSI sa zica ......
Doamne ajuta sa ajung si yo ca ar fi pacat sa ratez asemenea eveniment.Pt cei care intrebau cat e biletul am un sfat:rugati-va sa gasiti, nu intrebati cat costa :P :P :P
Asteptam cu nerabdare.....
CU RESPEKT !!!

D_M_X 23-02-06 16:53

Sa speram ca vom fii mai multi ca la vantage cei din constanta care vom merge...
Si succes baieti in tot ce va-ti propus sa faceti

Gratzian 23-02-06 17:29

o sa prezentam pe parcurs toate detaliile legate de organizare, etc...
acum nu am facut decat o punctare rapida a catorva puncte de interes, ca sa va faceti o idee.

dar pana la alte detalii, raspund la cateva intrebari

biletul va fi 10 RON, fata de stiti voi alte preturi....
as putea spune ca banii raportati / eveniment, duce la ceva gratis... :wink:
nu vor fi mici si hamsii, fiti siguri...
vrem ca totul sa fie de tinuta unui eveniment european

Psycho 23-02-06 17:32

10 roni .. moama 3 beri ... ee ne lipsim de ele :)

glumeam ... sicner nu`mi imaginez ce o sa fie ..

GolfuletzS 23-02-06 17:34

:P fara mici pacat :( da putem si fara :D

4TUNING DAY :D

Mishu-f 23-02-06 17:54

deci vreau si eu un bilet :lol: ......k sigur o sa iasa ceva marfa :twisted: .....dak se fac rezervari k sa nu raman pe dinafara........fetele raman acasa nu :D?.......si cu ocazia asta ne outem cunoaste :D

dj16xxs 23-02-06 18:18

foarte tare....dar am o singura problema....in aceeasi perioada este si deschiderea campionatului national de raliuri(CNR) la BRASOV...cred ca imi va fi foarte greu sa ma decid dar daca sambata nu voi fi acolo,duminica sigur!bafta!

FeS 23-02-06 18:33

Super tare frate.Chiar ma gandeam cand o sa mai fie un eventiment de genul asta.O sa vin cu toti prietenii chiar daca trebuie sa-i oblig :twisted:

All times are GMT +2. The time now is 08:02.

- Copyright 2026 4Tuning