![]() |
Re: USERGROUPS !!!
Quote:
|
daca se poate sa imi dati si mie acceptul la usergroup...sunt un simpatizant al clubului vostru....dupa parerea mea este cel mai tare club din Romania....aveti o melodie super super misto...am carnet...am masina...Dacia 1310 din 1998 sunt din Onesti....daca mai aveti nevoie de ceva detalii intrebati-ma:D
|
-Sper sa reprezinti usergroupul cu respect fata de ceilalti membrii ai forumului. Multumesc.
|
Ma scuzati ca intervin. La mine la Pucioasa informatia vine mai tarziu:), k suntem mai la munte. Ce e ala un usergroup? Pe buneeeee
|
dai la usergroups , selecteaza firma dorita:)))....pt tine Cata....NSL si dai acolo ca vrei si tu...:))))
|
si in schimb primesti flori :lol: :lol:
|
SaluT!imi place f.mult clubu si cum se organizeaza:Ddeocamdata nu am permis dar se rezolva in maxim 4 luni:D:Pda`mi si mie accept florica pls:P;)am fost si la tgv la o intalnire si chiar mi`a placcut:D:Pbafta;)
|
-As dori sa nu confundati USERGROUPS cu un membru NSL.
-Saptamana aceasta se vor sterge multi purtatori de Usergroups , cei pe care eu nu i cunosc. -Este posibil sa sterg si de la anumiti membrii NSL care sunt autentici dar se vor reda dupa confirmarea....avem filiale in 4 orase...este normal sa nu cunosc toata lumea....nici macar din Bucuresti nu i cunosc pe toti. |
ar fii bine ca doar membri nsl sa poarte acest usergroup
|
asa ar fi indicat, doar membrii! Florica.. sa nu ma uiti sunt membru :D :lol:
|
Quote:
|
-In aceasta seraa am scos multi useri de la USERGROUPS.
-Daca cumva am facut vre o gresala si am scos vre un membru NSL i mi cer scuze si voi remedia situatia. -Va rog ca toti cei prezenti pe acest forum sa mediatizati Clubul cat se poate de mult si mai ales 402.ro....acolo unde toata lumea va avea de castigat !!!!! |
Florica, "mass-media" e numele meu mic :D o sa incerc sa pun bannerul ed la semnatura la 2 televiziuni din tgv, poate chiar 3.
|
Quote:
Multumesc... |
asa Florica m-ai linistit si pe mine de la usergroups chiar daca sunt simpatizant:( ma rog de dolb sa-mi raspunda si mie la P.M. si nici nu ma baga in seama:( ca pe catalin p'acasa prin pucioasa nu prea-l prind sa stau de vb cu el:(deja s-au ingalbenit copiile dupa buletin si permis:))
|
| All times are GMT +2. The time now is 19:55. |
- Copyright 2026 4Tuning