![]() |
Re: SKODA OCTAVIA 2 RS 2.0 FSI CU SOFT DIMSPORT
asta m-a deranjat si pe mine ft ft tare cand am inceput as mi caut varianta de cip/flash pt masina... si anume m a deranjat ca toti va mancati d c*r unii pe altii si atata dati exemple negative incat nu ti mai vine sa ti faci nimik la masina :(
io nu inteleg daca toti face ceva PROST dc nu va uniti sa sa faceti dracu odata ceva BUN !!! Pana la urma am ales varianta ASPAD care mi se par cei mai buni ... io am avut rezultatele prezentate inainte de modificare iar masina functioneaza ok ! plus d asta ...am dus si pa altii si st super multumiti !! nu vreau sa creada cineva ca st din partea lor ;)) dar io unu am luat decizia de a ma duce la ei pt simplul motiv ca ... orica de nepriceputi ar fi ...singurul lucru care l fac e sa dea mail in austria si aia le trimit varianta de soft ...restu e usor zic io :D |
Quote:
|
Mai bine lasati certurile...un om care vrea sa isi puna un chip, sa resofteze sau mai stiu eu ce se intereseaza de fiecare dintre voi pe la prieteni, cunoscuti, pe net... dar certurile astea va scad imaginea in ochii tuturor. E normal sa fie competitie intre voi, dar nu o duceti in extrem. Cam mult offtopic pe un topic numit Skoda Octavia 2 RS.
|
Quote:
Eh, oricum... sa ma anuntsatsi cand apare ceva si pt a mea :D Intre timp, cred ca am facut "cunostiinta" cu aceasta Octavia despre care vbitsi... Nimic impresionant, bifat ;) |
Quote:
|
Quote:
|
Referindu-ma strict la topic , as vrea sa vad cum merge aceasta masina!
|
Quote:
|
Quote:
|
Piata de la noi e formata din masini prea noi ingeneral. Ce vreau sa zic e ca afara perceptia este sa iti iei o masina sh mai tzapana si sa te apuci sa o modifici, pentru ca sunt multi producatori aftermarket si pt ca poti sa te inspiri de la greselile si reusitele multor altora cu acelasi scop si masina ca tine. Tunerii nu mai au necunoscute si preturile sunt mult mai bune. Toate revistele sunt pline de Citroen Saxo, Golf 3, WRX 1999, Evo 5 supermodificate care la noi sunt numai bune de vandut si constituit avans la leasingul ultimului model.... Apoi dupa ce omul si-a luat masina isi pune problema ca nu poate face chiar ce vrea el la ea ca de fapt nu e a lui, garantia, societatea de leasing, tata, mama... o gramada de probleme.
Spre ex ma suna un individ astazi cu un 2.0 TFSI chiptunat nu la Ceky. S-a bulit turbina si garantia da vina pe chip si chipul isi declina responsabilitatea trimitandu-l pe om undeva afara la firma mama care stie cum se monteaza una noua...Exact ca si la RABA Turbo, opreste frate la o autobaza ca baetii aia chiar au vazut turbine de cand erau mici. Sun pe un tuner prieten de afara care-mi spune ca ei abia acum se preocupa discret de kituri pentru motorul asta ca e prea nou si oricum habar nu are ce turbina hibrid sa-mi recomande si ca ar fi oricul extrm de scumpa and so on. Firma serioasa cu rulaje grele de turbine. |
Quote:
|
Quote:
Oricum o firma stiuta din industrie, dar nu e esential pentru topic. |
;) Referitor la uzura, e ca adevarul e undeva la mijloc si exista un echilibru pe care-l modifici schimband ulele proportii.
|
Quote:
ai facut cunostinta cu mine si dupa cum ti-am mai spus si atunci,n-am facut nimic la ea (inca) dupa discutia de aici cred ca o sa ma duc la b&b sa-mi fac chipu poate o sa te impresioneze atunci,cine stie? |
Quote:
ai cumva o finala..mai ciudata?! :D |
| All times are GMT +2. The time now is 07:23. |
- Copyright 2026 4Tuning