![]() |
Arata super masinile.Ati facut din intamplare si vreun Opel Astra F Gsi?
|
1 Attachment(s)
suzuki yabusa 1300 R 2
|
1 Attachment(s)
am unu inceput dar inca nu ie terminat.
|
1 Attachment(s)
mercedes c 180 sport coupe
|
Prea beton ce faceti voi acolo :shock: tot respectru,multa bafta in continoare si poate mai pui poze :wink:
|
1 Attachment(s)
mersi PTC . va mai trimit ceva poze. acum lucru la un ford focus.
|
Hyundai - ul mi se pare cel mai frum os realizat pana acum ... ptr restul nu ma pronuntz ...
1 singura nedumerire am : Nu bagatzi prea mult chit in finisajele alea ? Asa am vazut la Focus ... Daca gresesc corecteaza-ma tu te rog. Merci. |
Imi poti da si mie mai multe poze cu Opel Astra F Gsi pt k vreau sa vad mai bine kitul de pe masina.Multumesc
|
Re: CALIBRA CATANO
opel astra f nu are nimic cumparat, totul ie facut din mina. o sa-ti fac niste poze azi si ti le trimit.
|
Pt. X-Ray-Eyes , mie nu imi place sa bag mult kit in masini,eu le bag fibra de sticla ,fibra de carbon si la ultima mina kit pentru finisaj. Cu cit mai bine lasi fibra intinsa ,cu atit mai putin kit trebuie sa bagi. poza del ford o vezi cu kit pt. ca ie ultima mina inainte de spritkit.
|
1 Attachment(s)
nu stiu prea bine de ce dar nu gasasc cum sa bag poze. Ceva sa schimbat. Ma puate ajuta cineva,eu nu prea le am cu calculatorul.
|
Ii dai jos acolo unde scrie Manage Attachments si o sa ti se deschida o fereastra cu 5 uploaduri si bagi acolo ce vrei.Astept pozele cu astra f.Multumesc
|
cred ca ma descurc
|
foarte misto ...
|
1 Attachment(s)
astra f din spate
|
| All times are GMT +2. The time now is 15:11. |