![]() |
Re: Concurs de accelerare TG SECUIESC - 400m
e un prilej sa asistam la o cursa organizata de oameni cu capul pe umeri
cei care au fosat anii trecuti stiu ce vb organizarea a fost super ok pana acum daca nu ma insel sunt si zilele orasului sau ma rog festivalul berii in oras nu stiu data exacta dar organizatorii sunt ok publicul f civilizat nu ca la noi toxi mexicanii pe traseu grupele sunt facute bine siguranta curse pot sa ii dau o nota f mare asfaltul daca e cum era in anii trecuti e f bun timpul acordat e destul pt a se da toate masinile nu exista pericolul ca la noi in loc de orele 14 sa vina la 13 sa inchida traseul si etc pot continua numai de bine sutn si curse de motociclisti distractia e mare ce sa mai masini au fost mai tot timpul f multe si ai ce sa vezi la ele asa ca daca nu ajung de data asta va urez spor si succes concurentilor nu aveti ce sa pierdeti sper sa iasa ca anii trecuti si sa nu ma injure lumea ca vb numai de bine |
Si eu sper sa iasa bine ca prea mult am mediatizat evenimentul... Dar m-au asigurat organizatorii ca o sa faca tot ce le sta in putinta sa iasa bine.
|
prezent............
|
Prezent, bafta colegilor din N2; sper ca tigaia sa traga onorabil.
Am vorbit astazi cu unul dintre organizatori si mi s-a parut o persoana foarte ok.Chiar ne-a facilitat amplasarea de corturi pentru cei ce doresc sa vina cu o zi inainte. |
Prezent si eu la N2 (Renault 5 GTT). Sper sa tina vremea cu noi, in rest.....sa va traga masinile cum tre :P
|
Asa, asa veniti toti ca sa ma ofticatzi :(. Slatina am vrut...slatina am avut :). Sonny poti sa imi dai un pm cu numarul tau de tel?
|
Pai venim :P
Vin cu domnu Cristi sa vedem ce ofera si partea aia a tarii ca provocari :P Si mai ales ce avem in grupa pe sistemul de cilindree :P A facut o figura frumoasa la Slatina, acum sa vedem care e mai bun aici :P Daca avem bafta si reusim ca unul dintre noi sa castige, am zis ca taiem cupa pe din 2, ca asa e frumos intre prieteni f buni care lucreaza cot la cot la masini. Dar sa nu cobesc....ramane de vazut ;) |
Ce pot sa zic....decat sa nu aveti suprize neplacute :) ...desi si in partea aia sunt oameni pasionati cu adevarat si isi fac masini ok. Eu cu 2,0 nu picam cu voi in grupa nu?
Cupa o impartiti voi in 2....sa va vad cu rotile cum faceti :)). Cristache treci pe la mine sa iti dau slick-urile ;). Chiar daca sunteti prieteni....pun pariu ca pierzatorul se va ambitiona si mai tare , mai ales ca ambele motoare mai au rezerve de putere neexplorate. Momentan ma retrag din peisajul asta si dupa ce rezolv problemele sper sa revin in forta. Dupa cum bine a zis si Cristi, concurenta naste ambitii mari. |
Posibilitati cazare
Pensiunea Taverna Str. Cimitirului nr.28 Tel:0267-360564 / 0729-103726 / 0723-194069 Pensiunea Perla Neagra - Voros P-ta Gabor Aron nr.19 Tel:0267-363175 / 0743-038377 Pensiunea Szikla Str. Ady Endre nr.40 Tel: 0267-364 644 / 0740-045970 Hotel Oituz Str. Gabor Aron 9 Tel: 0267 363798 Pensiunea Mezeskalacsos Haz Str. Apafi Mihaly Tel:0267-363175 / 0722-570883 Adresa Pensiunea Capriciu Str. Garii 37 Tel: 0745 030646 Pensiunea Hanna Sat Cernat, Str. Principala nr.1015 Tel: 0267-317290 / 0724-309500 Pensiunea Eniko Sat Cernat, nr.482 Tel: 0276-369047 Pensiunea Melinda Sat Tinoasa, nr. 571A Tel: 0267 346798 / 0744 571052 Pensiunea Cupidon Catrusa - pe ruta Targu Secuiesc - Miercurea Ciuc intre Sanzieni si Cozmeni pe drumul DN11B. Cu cortul in Tg.Secuiesc - primaria ne pune la dispozitie un spatiu in spatele Stadionului pe terenul de antrenament. in Catrusa la cca 15 km de Tg. Secuiesc pe ruta Targu Secuiesc - Miercurea Ciuc. |
Quote:
Crede-ma ca prefer concurentza din partea aia a tarii, ca stiu ca sunt oameni corecti si pasionati, si pentru ei cursele inseamna ce inseamna si pt mine, pasiune. Nu alerg dupa cupe, ci alerg sa pot sa particip la o cursa organizata serios la care sa participe oameni, nu orgolii. Important e sa ne simtim bine, sa ne distram si sa facem ceea ce ne place cat mai civilizat. |
Prezent...
|
Quote:
|
Quote:
|
|
Sper sa bifez prezent impreuna cu baietii de la Valcea..succes participantilor!
|
| All times are GMT +2. The time now is 01:09. |
- Copyright 2026 4Tuning